2777
2789
عنوان

ساییدگی زانو

3855 بازدید | 9 پست

سلام 

من تقریبا ۱ ماهه زانو درد دارم ، گفتن ساییدگی ایجاد شده 

همش دردش باهامه 

مسکن و قرص هنوز تاثیری نزاشته 

فیزیوتراپی هم تازه شروع کردم 

کسی هست که تجربه مشابه داشته باشه 

و با انجام کاری بهتر شده باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دردش حالت تیر کشیدنه  گاهی هم حس سوزش دردش میوفته به عضله بالای زانوم  مفصلم انگار خشک ...

همون سوزش مربوط به ساییدگی می‌تونه باشه 

راستش من سال ۹۸ نرمی غضروف گرفتم و بیشتر از سه چهار دقیقه سر پا نمیتونستم وایسم ، و اگر بیشتر از ده دقیقه راه میرفتم دیگه پاهام جون نداشت کشیده میشد رو زمین

خیلی غصه میخوردم ، دکتر گفت ساییدگی کشکک زانو هست و دیگه هیچوقت نباید دوزانو و چهارزانو بشینی 

و یه دکتر هم گفت باید بری ژل تزریق کنی به زانوت 

خلاصه رفتم از یک فیزیوتراپ پنج تا حرکت برای ورزش زانو یاد گرفتم و یکسال انجام دادم تو اون یکسال نمازام رو صندلی پشت میز میخوندم و سعی میکردم زیاد سر پا نباشم حتی موقع ظرف شستن رو صندلی مینشستم 

و پودر سنجد با شیر هم چند ماه خوردم 

الان دیگه ۹۰ درصد خوب شدم نمازام رو زمین میخونم تا چند ساعتم سر پا باشم هیچ دردی ندارم 

همون سوزش مربوط به ساییدگی می‌تونه باشه  راستش من سال ۹۸ نرمی غضروف گرفتم و بیشتر از سه چهار د ...

فیزیو شروع کردم ولی هنوز حرکتی نگفته 

فقط جریانو اینا وصل میکنه 

ممنون از راهنمایی

امیدوارم منم بهتر بشم

عزیزم حتما برو دکتر خیلی ساییدگی زانو مهمه من یه دکتر خوب میشناسم البته تو سنندج هست اسمشون دکتر ناصح سلیمانی هست خیلی دکتر خوبی هستن من یکی از اشناهام پیشش عمل تعویض مفصل انجام داده بود

عزیزم حتما برو دکتر خیلی ساییدگی زانو مهمه من یه دکتر خوب میشناسم البته تو سنندج هست اسمشون دکتر ناص ...

ممنون 

دکتر رفتم تو شهر خودمون ، گفتن ساییدگی داری ، دارویی که داد تا الان اثری نداشت ... فیزیوهم هنوز اثری نشون نداده ولی خب هنوز تموم هم نشده