fatimaa__ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 15 عنوان پروتز سینه 230 بازدید | 20 پست سلام خانوما من ۴ روزه پروتز سینه انجام دادم،۲ روز اول از درد جون دادم و امروز رفتم حمومیک مقدار بخیه هام اذیت میکنه بخاطر گن، سینه هامم ورم کرده کسی تجربه ای داره کمکم کنه؟خیلی کلافه ام 1402/12/09 | 14:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فیوره___هستم عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 258 منم دوست دارم بذارم از دردش میترسم قانون زمانی قانونه که قانون گذار صلاحیت قانون گذاری داشته باشه...
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25932 خیلی مبارکه ،رو اعتماد به نفس آدم تاثیر میذارههزینتون چقد شد اشکی گذاشتین یا گرد؟ افتادگی داشت؟ «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
fatimaa__ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 15 منم دوست دارم بذارم از دردش میترسم من خیلی از دوستام عمل کردن همشون گفتن اصلا درد ندارهبیشترشون از روز سوم رفتن سرکار با دکترمم صحبت کردم بخاطر اینکه سینه من بافتش ماهیچه و عضله ای بوده انقد درد داشتم،اگر بافت چربی تو سینم بیشتر بود راحت تر بودم
fatimaa__ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 15 خیلی مبارکه ،رو اعتماد به نفس آدم تاثیر میذاره هزینتون چقد شد اشکی گذاشتین یا گرد؟&nbs ... ممنونم عزیزمکلا ۱۳۰ تومنگرد گذاشتم برند منتور
تیتیجونبلا عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 10908 بسلامتی چرخش برات بچرخه انجام هر عملی یک طرف مراقبتش یک طرف
fatimaa__ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 15 مجردی؟ چند سال ماندگاری داره بله مجردمپروتز های نوع جدید مادام العمر هستن فقط بعد ۷-۸ سال بهتره سالی یک بار ماموگرافی انجام بشه برای اطمینان
فیوره___هستم عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 258 من خیلی از دوستام عمل کردن همشون گفتن اصلا درد نداره بیشترشون از روز سوم رفتن سرکار با دکترم ... منم چربی ندارم خیلی لاغرم قانون زمانی قانونه که قانون گذار صلاحیت قانون گذاری داشته باشه...
yasaman_accounting عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 4647 بله مجردم پروتز های نوع جدید مادام العمر هستن فقط بعد ۷-۸ سال بهتره سالی یک بار ماموگرافی ان ... دکتر کی بوده کدوم شهری پروتز باسنم انجام میدین
تیتیجونبلا عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 10908 بله مجردم پروتز های نوع جدید مادام العمر هستن فقط بعد ۷-۸ سال بهتره سالی یک بار ماموگرافی ان ... چه جالب مجردیبرای من چون وزنمو کم کردم افتاده شدمنم مجردمدلم میخواست عمل لیفت و بالابردن کنم ولی دو تا دکتر گفتن بعد از ازدواج و بارداری و شیردهی دوباره افتاده میشه.
fatimaa__ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 15 دکتر کی بوده کدوم شهری پروتز باسنم انجام میدین دکتر ایزد پناه تهران