2777
2789
عنوان

کت لی کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 72 پست
من حس میکنم دمپا بهم نمیاد معمولا اسکینی یا مام فیت میپوشم

من ماه قبل اسکینی و مام استایل خریدم مام فیتا خیلی برام کوتاه بود نگرفتم. اتفاقا کت با مام فیت خیلی خفن میشه ولی خوب برا من کوتاهن خیلی

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چی بزرگتر میشن امل ترم میشن     شوهر من خودشم اصلا رسمی نمیپوشه همیشه اسپرت الان برا من ...

مشکل اینجاس که من همسر خان هم سنیم ولی خب اون هر کاری دلش میخواد میکنه از جراحی بینی گرفته تا...ولی به من که میرسه سنتی میشه😠

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
همون تا زیر سینه نه استینش کوتاه نیست گلم

بعد بنظرت استین کوتاه باشه زیدش استین شومیز بزنه بیرون ضایع میشه؟ یا باید شومیزمو بدون استین بگیرم

من ماه قبل اسکینی و مام استایل خریدم مام فیتا خیلی برام کوتاه بود نگرفتم. اتفاقا کت با مام فیت خیلی ...

هنوز من خرید نکردم

اونروز واسه پسرام خریدیم مغازه بغل لباس بچه شلوار جین میفروخت من فقط همون کت و شلوار و خریدم

انشالله چند روز دیگه نوبت من و همسرمه واسه خرید

شما از کجا خرید کردی ؟

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
برا منم مام کوتاهه ۹۰ سانته ها ولی برا من ۸۰ میشه😂

برا منم ۹۰ که میپوشم انگار ۷۰ پوشیدم    نمیدونم چرا ۱۰۰ یا حداقل ۹۵ ازش نمیزنن. من ۱۰۰ هم دو سانت کوتاهه برام  

منم مث خودتم ۲تا بچه دارم میخام ابن تیپو بزنم 

وای این دقیقا همون کته که من میخاستم بخرم شلوارمم همینه. فقط من شلوارشو تیره تر برداشتم که خیلی رنگ هم نباشه