بچه ها من دیروز رفتم لباس بخرم کت لی کوتاه با شلوار لی برداشتم گفتم بعد برا زیرش شومیز سفید میخرم. شوهرم دودل بود اخرشم گفت انگار مناسب ادمی که دو تا بچه داره نیست و خیلی بچگونس این استایل و فقط شلوار لی خریدم. ۳۰ سالمم هست همیشه هم اسپرت میپوشم تیپای زنونه دوس ندارم. الان بنظرتون بچگونس کت لی با شومیز سفید برا من؟ بعد الان مد هست هنوز یا نه
پس برم کته رو بگیرم خیلی دلم باهاشه. کتش رنگش روشنتر از شلوار میخام بردارم شلوارشم دم پا گرفتم
حالا ما ۵ شنبه هفته پیش رفتیم خرید من رفتم اتاق پرو فقط یه شلوار اسکینی بخرم شوهرم رفت به فروشنده گفت خانوم لطفا اون کت جین کوتاهه رو بدین خانومم پرو کنه و خودش برام خرید
همسن خودتم عزیزم و منم دو تا بچه دارم
اتفاقا منم دنبال شومیز سفیدم براش
خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨
کت رو چقد گرفتی؟ برا منو گفت ۸۸۰ اولشم دودل بود شوهرم بعد فک کنم بخاطر قیمتش زورش اومد بخره & ...
من ۷۰۰ خریدم عزیزم
خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨
من شلوار دم پا ابی گرفتم کته هم یخی رنگ بود که نذاشت بگیرم ولی عصر میرم میارمش با شومیز نارنجی هم قش ...
من حس میکنم دمپا بهم نمیاد معمولا اسکینی یا مام فیت میپوشم
از شما کوتاهیش چقدره؟ این تا زیر سینه بود استیناشم سه رب بود
همون تا زیر سینه
نه استینش کوتاه نیست گلم