2777
2789
عنوان

کت لی کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 72 پست
من بوت خریدم شوهرم میگفت مگه میخای بری سربازی. شلوار مام استایل خریدم هی میگفت پاک بیرونه بدم میاد ن ...

شوهر منم دقیقا همینه انقدر گیر میده امسال دختر خالم برام کت سنتی خرید اورده شوهرم میگه قشنگ ولی حیف که تو نمیتونی بپوشیش میگم چرا خب میگه چون کوتاه😠

❤️‍🩹 I`m ok                                                         

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهر منم دقیقا همینه انقدر گیر میده امسال دختر خالم برام کت سنتی خرید اورده شوهرم میگه قشنگ ولی حیف ...

برا من تازگی اینطور شده فک کنم یادش میدن  

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

پس برم کته رو بگیرم خیلی دلم باهاشه. کتش رنگش روشنتر از شلوار میخام بردارم شلوارشم دم پا گرفتم

حالا ما ۵ شنبه هفته پیش رفتیم خرید من رفتم اتاق پرو فقط یه شلوار اسکینی بخرم شوهرم رفت به فروشنده گفت خانوم لطفا اون کت جین کوتاهه رو بدین خانومم پرو کنه و خودش برام خرید

همسن خودتم عزیزم و منم دو تا بچه دارم

اتفاقا منم دنبال شومیز سفیدم براش

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
اخوب کاری میکنی درستش همینه. انتخاب لباس تو سن ادم تاثیر داره

والا ما هنوز بچه ایم سن فقط یه عدد.من امروز روسری کوتا سفارش دادم شوهرم بفهمه دهنش باز دباره باز میشه🤦‍♀️😬

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
حالا ما ۵ شنبه هفته پیش رفتیم خرید من رفتم اتاق پرو فقط یه شلوار اسکینی بخرم شوهرم رفت به فروشنده گف ...

کت رو چقد گرفتی؟ برا منو گفت ۸۸۰ اولشم دودل بود شوهرم بعد فک کنم بخاطر قیمتش زورش اومد بخره  

عزیزم خیلیم عالی حالا اینو بپوشی بنظرم خیلی دیگ خوش تیپ بشی😍

آره متاسفانه من هر چیزی میپوشم یجوریه وو تنم که انگار خیلی تو چشمم  

کت رو چقد گرفتی؟ برا منو گفت ۸۸۰ اولشم دودل بود شوهرم بعد فک کنم بخاطر قیمتش زورش اومد بخره   & ...

من ۷۰۰ خریدم عزیزم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
حالا ما ۵ شنبه هفته پیش رفتیم خرید من رفتم اتاق پرو فقط یه شلوار اسکینی بخرم شوهرم رفت به فروشنده گف ...

من شلوار دم پا ابی گرفتم کته هم یخی رنگ بود که نذاشت بگیرم ولی عصر میرم میارمش با شومیز نارنجی هم قشنگ میشه

برای من از همون اول الان چندساله ازدواج کردیم هنوز ادم نشده🤦‍♀️🤣

هر چی بزرگتر میشن امل ترم میشن   شوهر من خودشم اصلا رسمی نمیپوشه همیشه اسپرت الان برا من ریاست میکنه

من شلوار دم پا ابی گرفتم کته هم یخی رنگ بود که نذاشت بگیرم ولی عصر میرم میارمش با شومیز نارنجی هم قش ...

من حس میکنم دمپا بهم نمیاد معمولا اسکینی یا مام فیت میپوشم

از شما کوتاهیش چقدره؟ این تا زیر سینه بود استیناشم سه رب بود

همون تا زیر سینه

نه استینش کوتاه نیست گلم