2777
2789
عنوان

بی بی چک خوب معرفی کنید

149 بازدید | 27 پست

من دوتابچه دارم دیگه نمیخوام متاسفانه یه روز پریودم عقب افتاده خیلی میترسم رابطه محافظت نشده داشتم

الان دوهفته از اون رابطه می گذره دوباربی بی چک مدیکور زدم چون خیلی میترسم باردارباشم همش وسواس گرفتم ازاون هاله ای که میده میترسم. یه بی بی چک خوب بهم معرفی کنید که هاله الکی نده درست نشون بده

من مدیکور برام درست بود

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هاله میده؟ عکسشو داری؟ خب شاید مثبته عزیزم

کاش میشد من بجات مثبت باشم حالا که نمیخوای😅

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

برای من مدیکور درست بود هربار

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

جلو گیری کن خواهشن قرص یا برو امپول بزن تا مجبور نشی بعد ی بیچاره رو سقط کنی همیشه محکم کاری کن

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
جلو گیری کن خواهشن قرص یا برو امپول بزن تا مجبور نشی بعد ی بیچاره رو سقط کنی همیشه محکم کاری کن

به اطلاعات احمقانه خودم اعتماد کردم فکر کردم یه روز بعد از پریودی تخمکی ندارم که واسه همون اینجوری شد

خیلی کمرنگه بیشتر شبیه خط تبخیره

اگر زیر نیم ساعت این هاله ها افتاد باز امتحان کن،اگه بالا نیم ساعت افتاد که هیچی منفیه ۹۰ درصد