2777
2789
مهم نیست کاری کردی یا نه تو مسیر زندگی خیلی وقتا کاری نمیکنی هیچ کار بدی نمیکنی 😔ولی آدما باعث آزا ...

ببین کن حالم خوب نیست واقعا از نظر روحی داغونم داغووون بد تر از چیزی ک فکرشو بکنی ن خاب دارم ن خوراک جدیمیگم 

میدونم واسه خودم میگی منم ی مدت زیادی بخشیدم زیادی خوب بودم ولی ادم عصبی میشه هر چقدر بخشیدم بهم فششار اومد ک چرا چیزی نگفتم ابنا هی جمع شد شد شد عصبیم کرد من واقعا خیلی تنهام این چیزا بهم فشار میاره 😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنیا به اندازه کافی ناراحتی داره😊خودت از دلت مراقبت کن عزیزم

هعی.. بخدا بقیه دلمو سیاه کردن ...منی ک تا یچیز خیلی کوچیک میبینم گریم میاد جای اینکه بخندک مثل بقیه ب اون موضوع ببین چقدر از نظر روانی کم اوردم😔💔

ببین کن حالم خوب نیست واقعا از نظر روحی داغونم داغووون بد تر از چیزی ک فکرشو بکنی ن خاب دارم ن خوراک ...

دوست داری درد دل کنیم😊میخوای بگی از چی ناراحتی ؟

چی اذیتت کرده

اگه دوست داری من خوشحال میشم ک باهم صحبت کنیم 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
اره اینم حرفیه

ببین من واقعا عصبی بودم کسیو نداشتم درکم کنه اومدم اینجا بناه اوردم بیین ساعت هفت صبح کی همچین تاپیکی میزد ک من زدم بعضی اوقات هست باید ادم درک کنه طرفو ک چرا همچین تاپیکی زده

دوست داری درد دل کنیم😊میخوای بگی از چی ناراحتی ؟ چی اذیتت کرده اگه دوست داری من خوشحال میشم ک باه ...

انقدر زیاده ک نمیتونم توضیح بدم 😔ببین خیلی داغونم خیلییییی الانم دارم با گریه تایپ میکنم . فقط یکم ولسم دعا کن من انقدر کفر گفتم و ... خدا منو یادش نمیاد دیگ خودمم خجالت میکشم صداش کنم 💔

انقدر زیاده ک نمیتونم توضیح بدم 😔ببین خیلی داغونم خیلییییی الانم دارم با گریه تایپ میکنم . فقط یکم ...

با خانوادت مشکل داری؟

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
انقدر زیاده ک نمیتونم توضیح بدم 😔ببین خیلی داغونم خیلییییی الانم دارم با گریه تایپ میکنم . فقط یکم ...

تورخدا صبور باش من اگه از حال و روز دل خودم برات بگم متوجه میشی ک هنوز اوضاعت از من بهتره

ولی من هنوز سر پام و می‌خندم و میگذرونم چون مجبورم

با خانوادت مشکل داری؟

من باهاشون مشکلی ندارم همش بخاطر بابامه دوسش دارم ولی دیروز عصبی بودم .بخدا حق دارم فکر نکنی روانیم 

اصلا ارامش و اسایش ندارم پول ندارم روان ندارم هیچی بلد نیستم برم سرکار حداقل هیچ حرفه ای ندارم هیچ چیز با ارزشی ندارم و...همه اینا روم فشار اورده در حد این ک قلبمم درد میگیره از فکر ب همه بدبخیام

@niniyar_5     عزیزم این کاربر رسیدگی میخوان بلد نبودن تگتون کنن

باره سلام. خواستم بگم مرسی ازت حالم بهتر شد وقتی دیدم درکم کردی دمت گرم مرسی وقتی کسی نبود تو بودی 💖خداهرچی میخای بهت بده