2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن فراموش کن😊 دنیا ارزش کینه توزی و فکر کردن به این چیزارو نداره یه نفس عمیق بکش و بگو بخشیدم ...

من اشتباهی نکردم خانم فقط ادم عصبی میشه از دست بقیه اگ کاری نکنم عقده ای میشم نمیتونم ببخشم اصلا

دیروزم یکی بهم گفت رو آب بخندی 😂💔

😂 بیخیال منظورش اینه الهی آنقدر توی دریا بهت خوش بگذره که روی آب هم بخندی مثبت فکر کن😂😂

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
من اشتباهی نکردم خانم فقط ادم عصبی میشه از دست بقیه اگ کاری نکنم عقده ای میشم نمیتونم ببخشم اصلا

مهم نیست کاری کردی یا نه

تو مسیر زندگی خیلی وقتا کاری نمیکنی هیچ کار بدی نمیکنی 😔ولی آدما باعث آزارت میشن خیلی وقتا جز گذشت هیچ کاری ازت برنمیاد

من یه خواهر همسن شما دارم توام مثل خواهرمی🥰من اونم نصیحت میکنم و بهش میگم بگذر از بدی ها تا به آرامش برسی

بعد ها ک وارد زندگی خودت میشی و باید خانم خونه خودت بشی و مادر بچه هات بشی این تمرین های گذشت این روزات بدرد میخوره عزیز دلم

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
من از بیکاری خوندم طرف یه انتقاد کرد ازت همین مونده بود کتکش بزنی

اون انتقاد نبود چیزی از انتقاد ندیدم فقط اومد ی حرفی زد گفت تو مشکل داری . بعد اومد فوشم خوردم

من از بیکاری خوندم طرف یه انتقاد کرد ازت همین مونده بود کتکش بزنی

وقتی یکی عصبیه بهتر نیس بقیه درکش کنن اگرم نمیتونن برن بیرون از تاپیک بجا توهین؟؟؟

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون

دنیا به اندازه کافی ناراحتی داره😊خودت از دلت مراقبت کن عزیزم

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹