2777
2789
عنوان

بنظر میادش که...

81 بازدید | 2 پست

پدرشوهر مادرشوهرم دیگه قرار نیس مزاحمم بشن، تو تاپیکای قبل گفتم ک یه ماه بنایی داشتن واحد خودشون و تمام این مدت مزاحم من بودن، زندگی نداشتم، صب میومدن شب ساعت ۱و نیم خدا خدا میکردم دیگه پاشن برن خونشون(اتاق خواباشون اوکیه و میخوابن اونجا) هر سری پدرشوهرم یه مسخره بازی درمیاره میان خراااب میشن رو سر من، حالا دیشب یکم خودمو گرفتم مادرشوهرم رفت تو عن قیافه، امروزم نیومد، انگار رفته خونه دخترش، و کارشونم رو به اتمامه خداروشکر، فک کنم امروز تمومه، بچه ها مادرشوهرم وقتی میره خونه دخترش از وقتی وارد میشه در حال بشور بسابه تاا خوده زمانیکه میاد بیرون، ولی میاد اینجا خونه منو به کثافت کشیدن با بناییشون، انققققد گرد و خاک تمام خونمو برداشته، میاد لنگاشو دراز میکنه پای تلویزیون، حتی یکم سر بچمو گرم نمیکنه تا من کثافت کاریاشونو تمیز کنم...انگار بلاخره خلاص شدم از دستشون، هرچند تا اینجاییم وضع همینه و باید فقط خدا بدادم برسه و یه خونه مستقل بهمون بده، شوهرمم خررراااب مادرشه، ینی یه اخم ببینه به مادرش با من سگ میشه

دعا کنین برام بچه ها، دعا کنید خدا یه نگاه به دلم بندازه

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

حق داری عصبانی باشی ولی نوع حرف زدنت اشتباه

هرچی باشه پدرو مادر همسرته و‌براشون عزیزه نزاز دلخوری بینتون بوجود بیاد

مادرشوهرمنم همینحوری درکت می کنم ولی خب با لحن درست با همسرت صحبت کن

خدایاراضیم به رضای تو🤍

حق داری عصبانی باشی ولی نوع حرف زدنت اشتباه هرچی باشه پدرو مادر همسرته و‌براشون عزیزه نزاز دلخوری ب ...

دیروز تاپیک زدم از وضع گله کردم همه گفتن زیادی احترام گذاشتی زیادی رو دادی اگه جذبه لازم رو داشتی اینطوری رو سرت خراب نمیشدن و..

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️