زهراyy مدیر استارتر عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 1069 عنوان کمک 57 بازدید | 8 پست خانوما میخام اسید بریزم تو چاه باید چکارایی انجام بدم کسی تجربه داره توروخدا بگین به خدا نگو مشکلم بزرگه به مشکل بگو خدام بزرگه❤🙏😍درخواست دوستی قبول نمیکنم با تشکر🙏 1402/12/09 | 12:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گندم۹۷۹۴ عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 3020 تنها چیزی که میدونم اینه محیط اصلا بسته نباشه.ماسک بزنسرت رو بالاش نگیرو اصلا و ابدا باچیزی دیگه مخلوطش نکن پر از خیال🙂↔️
زهراyy مدیر استارتر عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 1069 تنها چیزی که میدونم اینه محیط اصلا بسته نباشه. ماسک بزن سرت رو بالاش نگیر و اصلا و ابدا باچیزی دی ... تو چاه اشوزخونه میخام بریزم عزیزم خطرناکه؟ به خدا نگو مشکلم بزرگه به مشکل بگو خدام بزرگه❤🙏😍درخواست دوستی قبول نمیکنم با تشکر🙏
گندم۹۷۹۴ عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 3020 تو چاه اشوزخونه میخام بریزم عزیزم خطرناکه؟ منظورت جوهر نمکه؟اگه کیپ شده فک کنم لوله باز کن خوبه.اگه فقط بخاطر بو یا کثیفی هست من دامستوس میزنم ژل ماننده نیم ساعت میمونه بعد میشورم.مامانم با اینکه ازدواج کردم اصلا اجازه نمیده از جوهرنمک استفاده کنم🤭 پر از خیال🙂↔️
زهراyy مدیر استارتر عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 1069 منظورت جوهر نمکه؟ اگه کیپ شده فک کنم لوله باز کن خوبه. اگه فقط بخاطر بو یا کثیفی هست من دامستوس می ... والا نمیدونم اسیدهمون جوهرنمکه؟ن بخاطر اینکه چاه گیره به خدا نگو مشکلم بزرگه به مشکل بگو خدام بزرگه❤🙏😍درخواست دوستی قبول نمیکنم با تشکر🙏
گندم۹۷۹۴ عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 3020 والا نمیدونم اسیدهمون جوهرنمکه؟ن بخاطر اینکه چاه گیره حالا زدی هم پنجره ها رو باز کن اگه بچه داری نزدیک نیادبه هرحال خطرات خودش رو داره پر از خیال🙂↔️
زهراyy مدیر استارتر عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 1069 حالا زدی هم پنجره ها رو باز کن اگه بچه داری نزدیک نیاد به هرحال خطرات خودش رو داره اره بچه دارم گلم ممنونم از راهنماییت عزیزم به خدا نگو مشکلم بزرگه به مشکل بگو خدام بزرگه❤🙏😍درخواست دوستی قبول نمیکنم با تشکر🙏
گندم۹۷۹۴ عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 3020 اره بچه دارم گلم ممنونم از راهنماییت عزیزم فدات پر از خیال🙂↔️
زهراyy مدیر استارتر عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 1069 فدات نشی بمونی براش به خدا نگو مشکلم بزرگه به مشکل بگو خدام بزرگه❤🙏😍درخواست دوستی قبول نمیکنم با تشکر🙏