سلام عزیزم براشون دعا کردم که حالشون خوب بشه که قطعا میشه چون خانم خوبی مثله شما دارن که مواظبشونه و نگرانشونه و تمام حرفاش پر از امید انشالله خوب میشن و این روزهای سخت میگذره
سلام عزیزم خوبین؟ همسرتون خوبن؟ تموم شد جلسات شیمیشون؟ ازمایش و پت اسکن دادین شمام؟
سلام عزیزم خوبی من همسرم چهارشنبه خداروشکر شیمی درمانیش تمام شد دکتر آزمایش و اسکن نوشته براش بعدشم پت اسکن.. اسکن رو ۱۸ فروردین نوشته.. برای کیسه گفت اول پت اسکن اوکی باشه بعد ..
سلام عزیزم . پت اسکن رو گفت بعد عمل انجام بدین. و نامه داده برای عمل . چه آزمایشایی براتون ن ...
بهش گفتم کیسه رو دربیاره گفت اول پت اسکن بده بعدش عمل... اسکن تزریقی و خوراکی نوشته و آزمایش cea برای قبل پت اسکن گفته ۱۸ فرودین بره اسکن.. نه نامه نداده اول باید پت اسکن انجام بده بعدش نامه میده انشالا.. خیلی نگرانم .. ولی چاره ای نیست باید تحمل کرد
چرا هر کدوم یه چیزی میگن. برای شما گفتن اول اسکن بعد پا اسکن. برای یکی از دوستان اول پت اسکن دادن . ...
عزیزم نگران نباش.. به حرف دکترتون گوش بدید .. ولی من از یه دکتر دیگه هم پرسیدم گفتن باز کردن کیسه بعد اسکن ها .. ولی فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه که قبلش انجام بدید.. از دکترتون مجدد سوال کنید..