2777
2789
عنوان

هرپس دهانی

| مشاهده متن کامل بحث + 3120 بازدید | 31 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی گلم   انقد رب انار و سرکه سیب زدم ولی فایده نداشت

خواهش میکنم گلم. انار بخور یا آب انار . چندوقت پیش یکی از اشناهامون اینجوری شد گفت با آب انار خوب شدم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
ممنونم 

سلام عزیزم شما خوب شدید ؟ من دارم میمیرم از درد ، هیچی نمیتونم بخورم . انقدر قرص و دارو خوردم داغون شدم ، داروهامو همه ریختم دور وقتی هیچ تاثیری نداره . فقط مسکن میخورم . هنوز رب انار و سرکه امتحان نکردم . آسیکلوویر هم زیاد خوردم تاثیری نداره . داغونم داغون . یک هفته است دچار شدم ، یعنی خوب میشم ؟ 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

توروخدا در راه رضای خدا راهنماییم کن .

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
سلام عزیزم شما خوب شدید ؟ من دارم میمیرم از درد ، هیچی نمیتونم بخورم . انقدر قرص و دارو خوردم داغون ...

سلام عزیزم من دو هفته طول کشید تا خوب بشم.برای من اینجوری شده بود که خوب میشد یه ذره و دوباره یهو خیلی زیاد شدت میگرفت.من از رب انار و سرکه سیب خیلی استفاده میکردم ولی چون زخمام شدید بودن خیلی جوابگو نبود اینا فقط زمانی نتیجه میده که خیلی هرپس دهانی تون شدید نباشه.آسیکلوویر ۴۰۰رو هر ۶ساعت میخوردم و خداروشکر بعد مصرف آسیکلوویر خوب شدم فقط اینکه حتمااا سایر مواد غذایی رو بذارین کنار و استفاده نکنین مخصوصا شیرینی جات و غذاهای سفت بجاش از آبمیوه های طبیعی مثل آب سیب و آب پرتقال وآب  هویج استفاده کنین 

سلام عزیزم من دو هفته طول کشید تا خوب بشم.برای من اینجوری شده بود که خوب میشد یه ذره و دوباره یهو خی ...

ممنون عزیزم از راهنماییت

سلام عزیزم من دو هفته طول کشید تا خوب بشم.برای من اینجوری شده بود که خوب میشد یه ذره و دوباره یهو خی ...

یعنی الان دیگه کاملا خوبِ خوب شدین ؟

بنظرتون اگه من کاری هم نکنم ممکنه خودش خوب بشه ؟ 

البته شنیدم که این مدت انگار خیلیا گرفتن از این بیماری . 

یعنی الان دیگه کاملا خوبِ خوب شدین ؟ بنظرتون اگه من کاری هم نکنم ممکنه خودش خوب بشه ؟  البته ...

نمیدونم عزیزم 

حتما به یه متخصص بیماری های دهان و دندان مراجعه کن