2777
2789
عنوان

با مامانم بحث کردم بخاطر شوهرم

382 بازدید | 9 پست

دیروز از کاری ک جاریم کرده بود عصبی بودم داشتم با شوهرم بحث میکردم ( چون تا قبل از این خیلی سنگ جاریمو ب سینه میزد) 

مامانم کنارمون بود اعصابش خورد شد رو به من گفت شاده هنوز مونده فلانیا(شهر همسرم اینا) رو بشناسی اینقدر ادمای حیله گر و دروغگویی هستن تو نمیدونی 

شوهرم ناراحت شد ولی چیزی نگفت با مامانم خداحفظی کرد ب منم گفت نگران نباش تا الان نذاشتم از این ب بعدشم نمیذارم ناراحت بشی

دیشب شوهرم زنگ زد ک حرف مادرت بد بود مگه من چکار کردم مادرت اینجوری حرف زد

منم سعی کردم ماله بکشم گفتم منظورش فلانی بوده تو ک میدونی از اون دلخور بود

بیچاره چیزی نگفت

ولی واقعا دلم نمیخواد نقطه ضعف دستش بدم ک بیاد بگه خانوادت اینجوری کردن با من اینجوری حرف زدن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یعنی هر بار من تلفنی با شوهرم صحبت میکنم یا مادرم یا پدرم دخالت میکنن شاید از رو دلسوزی باشه ها ولی خیلی تاثیر بدی داره اصلا ادم راحت نیس بخواد کنارشون حرف بزنه

گاهی اوقات میام تو اتاقم باز مامانم درو باز میکنه ک گوش وایسه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت بخاطر دیگران ارزش نداره با مادر پدر بحث کنی

الان میگم ب جای بدی کشیده نشه

پسر خالم یک ماه قبل عروسیش بخاطر دعوای خالم با نامزدش نزدیک بود ب طلاق کشیده بشه زندگیش

دوستم بخاطر حرف بد مادرش ب شوهرش زندگیش چندین ساله خراب شده

جلوی پدر و مادرت مطلقا با همسرت بحث نکن و برعکس

چون به هر دو طرف حق توهین و دخالت میدی 

نذار از الان همسرت و خانواده ات به جون هم بیفتن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

جلوی پدر و مادرت مطلقا با هممسرت بحث نکن و برعکس چون به هر دو طرف حق توهین و دخالت میدی  نذار ...

ادم تو عصبانیت نمیتونه کنترل کنه 

ادم تو عصبانیت نمیتونه کنترل کنه 

پس یاد بگیر عصبانیت و خشمتو کنترل کنی 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

2790
2778
2791
2779
2792