2821
2789

من خودمم گیر کردم

تو ام هرچی میخوری چاق نمیشی؟ 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ها بخدا پدرم در اومده دیگه 

خیلی بده. من خودم اندازه 3 تا ادم میخورم اخرم میگن انقد نخوردی پوست استخون شدی🤦‍♀️💔 میگن پودر جوانه گندم خوبه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

قد و وزنت چنده

165

48 خودت چی

طبع بدنی سرد و خشک یا گرم و خشک ذاتا لاغر هستن شاید سما هم از این دست افراد باشید برای اینکه چاق بشید باید خشکی بدن گرفته بشه 

خانم کیانی هستم مدرس و مشاور طب سنتی و مشاوره و ویزیتم رایگان هست و بصورت آنلاین

09940688893

اگر دوست داری مزاج شناسی و زبانشناسی بشی بهم در روبیکا یا ایتا پیام بده راهنماییت کنم

منم ۱۶۵  ۵۱

باز تو بهتری صبحونه حتما بخور من اصلا عادت ندارم ولی خیلی خوبه مخصوصا با جوانه گندم