2777
2789
عنوان

به نظرتون فرش ۶‌‌متری خوبه ؟

204 بازدید | 12 پست

برای سالن مستطیل شاید کلا ۲۰ متر باشه ، دو تا ۶ متری بد میشه ؟ زیر مبل و میز ناهار خوری نره

بی دلی در همه احوال خدا با او بود، او نمیدیدشو از دور خدایا میکرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فضا سازی کن 

اگه قرار ناهار خوری رو فرش نباشه و خونه از خودته۱۲متری بگیر ولی بهتره با فرش های ۶متری فضا سازی کنی یکی جلو مبل(پایه جلوی مبل بهتره رو فرش باش خیلی فاصله نده ) یکی زیر ناهار خوری

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اتفاقا خیلی هم خوب میشه اسی. ماهم سالنمون دوتا فرش ۶متری دستبافت انداختیم دورش هم مبل و میز تی وی و ...

عزیزم میتونی عکس بدی منم دوتا ۶ گرفتم استرس دارم

فضا سازی کن  اگه قرار ناهار خوری رو فرش نباشه و خونه از خودته۱۲متری بگیر ولی بهتره با فر ...

اصلا فکر نکنم فضایی باشه که میز جلو مبلی بخواد رو سرامیک باشه ، صد در صد میاد رو فرش

اصلا فکر نکنم فضایی باشه که میز جلو مبلی بخواد رو سرامیک باشه ، صد در صد میاد رو فرش

بذار یه عکس پیدا کنم برات ۲۰ متر رو میشه فضا سازی کرد نگران نباش

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اسی جان الان سرکارم برگردم خونه چشم. استرس چی داری دختر؟الان دیگه قدیم نیست ک کل سالن رو فرش بندازن ...

مرسیییی عزیزم

اینجوری مد نظرم بود منتها این یه۱۲متری و۶متری شما دوتا۶متری بنداز

خودتون هم میتونید تو گوگل سرچ کنید روش چیدمان اصولی چیه برا متراژ خونتون

اینجوری مد نظرم بود منتها این یه۱۲متری و۶متری شما دوتا۶متری بنداز خودتون هم میتونید تو گوگل سرچ کنی ...

چه خوبه این عکسا مرسی عزیزم