2777
2789
عنوان

دامادی هسرم

528 بازدید | 20 پست

خواب دیدم همسرم کت و شلوار دامادی پوشیده و در کنار زنی غیر از من است که لباس عروس تنش بود و کلا مراسم دامادی همسرم بود کسی تعبیر خواب بلده بگه این چه خوابی  هست و راجع به چی هست

بترس از محاکمه روز قیامت که قاضی اون محاکمه شاهد هم میباشد

سایت یوتاب اکانت بزنید و هزینه بدید تعبیر میکنه، اینترنتم هوش مصنوعی بزنید و بنویسید تعبیر میکنه.

https://tabirdon.ir/dream-interpretation-with-ai

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
سایت یوتاب اکانت بزنید و هزینه بدید تعبیر میکنه، اینترنتم هوش مصنوعی بزنید و بنویسید تعبیر میکنه.

چی بنویسم برای هوش مصنوعی‌.  میشه راهنمایی کنید ممنون

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چی بنویسم برای هوش مصنوعی‌.  میشه راهنمایی کنید ممنون

خوابتون رو، بابابززگم همیشه میگفت خوابتون رو برای اب تعریف کنید و صدقه بدید بعد برید دنبال تعبیرش.حیلی اط خوابها تعبیر نداره و میگن باید خواب رو ب خیر تعبیر کنید.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
اره همش نگرانم . شوهرم همش میگه ازدواج میکنم با اون که دوسش دارم 

عزیزم من روانشناسی خوندم

چون قبلا اینو بهت گفته خوابشو دیدی و تعبیر نداره نگران نباش 

آروم باش ، صبور و آهسته پیش برو خالص باش❤️
چند سالتونه شوخی کرد یا جدی ؟

۳۵ . شوخی نمیکنه جدی میگه عاشق شده . عاشق زنی خیلی از من پایین تر از همه لحاظ

هوش مصنوعی چجوری بپرسیم

خوابی ک دیدید بنویسید.‌فقط اینم بدونید هوش مصنوعیه و که معبر،نصف بیشتر خوابهایی ک میبینیم تعبیر نداره

عزیزم من روانشناسی خوندم چون قبلا اینو بهت گفته خوابشو دیدی و تعبیر نداره نگران نباش 

تا حالا همچی خواب ندیدم  اولین بارم بود . بعد هم عروس توی خوابم  اون زن مورد علاقه شوهرم نبود یکی دیگه بود