سفیدبرفی۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 586 عنوان بارداری 81 بازدید | 10 پست 🌹خانومای با تجربهالان ۱۰ روز از موعد پریودم میگذره تاحالا این همه تاخیر نداشتمدو تا بیبی چک گذاشتم منفی بودهیچ علایمی ندارم فقط گاهی زیر دلم تیر میکشهبه نظرتون ممکنه باردار باشم؟🌹 1402/12/09 | 01:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mersananini عضویت: 1396/12/11 تعداد پست: 2104 بی بی چک خیلی دیر جواب میده ، قابل اعتماد نیست . مال منو بیست روز بعد از موعدم اونم خیلی کمرنگ نشون داد .
سفیدبرفی۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 586 بی بی چک خیلی دیر جواب میده ، قابل اعتماد نیست . مال منو بیست روز بعد از موعدم اونم خیلی کمرنگ نشون ... جدی؟؟؟!!!!چه جالببیست روز خیلیهعلایم داشتین؟
سفیدبرفی۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 586 یه بتا بده مطمئن شی علایم ندارم اصلا میترسم برم منفی شه مثل بیبی چکا بیشتر بخوره تو ذوقم😔
mersananini عضویت: 1396/12/11 تعداد پست: 2104 جدی؟؟؟!!!! چه جالب بیست روز خیلیه علایم داشتین؟ آره خیلی طول میکشه . من روز دهم موعدم رفتم آزمایش خون و دیدم مثبت بود . اما بی بی چک تا بیست روز بعدم با ناز جواب میداد .برام واقعا سوال شده بود که کی میخواد جواب بده واسه همین با وجودی که میدونستم باردارم بازم بررسی میکردم .علائم مثل دردهای پریود بود
سفیدبرفی۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 586 آره خیلی طول میکشه . من روز دهم موعدم رفتم آزمایش خون و دیدم مثبت بود . اما بی بی چک تا بیست روز بع ... اهان خیلی برام جالب بودفردا دقیق ۱۱ روز میشه که پریود نشدمولی فقط زیر دلم یه دردهای خاص کوتاهی میادسینه درد و تهوع ندارممیگم وقتی بیبی منفی نشون میدهاگر حامله باشم حتما علایمم دیر میاد درسته؟
mersananini عضویت: 1396/12/11 تعداد پست: 2104 ممکنه .... سخت نگیر. یه بتا بده . خدا بزرگه . ده روز عقب انداختن کم نیست شاید خبریه
سفیدبرفی۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 586 ممکنه .... سخت نگیر. یه بتا بده . خدا بزرگه . ده روز عقب انداختن کم نیست شاید خبریه همینجوری برم بیمارستان بتا بدم؟