2777
2789
عنوان

چرا فقط زندگی من اینطور شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 56 پست
ما به نفرو‌داریم تو اقوام دقیقا اینجوری و مثل شما یه پسر داره  ول کرده همه دورهمی ها هم میاد ب ...

پسرش و گذاشته پیش شوهرش و جدا شده یعنی ؟؟؟

من همین الان خودمو از همه جا و همه کس دور کردم حس میکنم اعتماد به نفسم از دست رفته از اینکه بقیه می‌دونن شوهرم چکارایی کرده خجالت میکشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس منتظر چی هستی؟ اصلاً چطور میتونی ی آدم خیانتکارو تحمل کنی 

میدونی دیگه اینقدر خیانت کرده اصلا برام مهم نیست الان درگیر نیازهای عاطفی و احساسی خودمم حس میکنم کمبودام داره از همه جام میزنه بیرون همش دلم یکیو میخواد فقط بهم محبت کنه

آخه من بخوام با خودم ببرم بچمو خیلی اوضاع سخت میشه برام چون من فوقش بتونم خرج خودمو دربیارم

یعنی بچه رو بذار پیش ی آدم معتاد؟ ابدأ. باید بری و بچه رو هم ببری. به خدا توکل کن و روی پای خودت بایست. اگه با پدر مادر زندگی کنی و نخواهی اجاره بدی خیلی هزینه آت نمیشه

چقدر دلم میخواد با مادرت حرف بزنم بهش بگم فکر کن من جوونیای توام بهم نصیحت کن 

من ب عنوان دختر ی ادم معتاد میگم پدرم جوونی و اینده من و خواهر و برادرمو تلف کرد .اگه مادرم جداشده بود و حتی ازدواج هم کرده بود ما اینقدر خوار و خفیف نمیشدیم ...تا بچت کوچیکه نجاتش بده ...اگه پدرش را ببینه و راهش را ادامه بده تاابد نه خودتو میبخشی و نه کاری ازدستت برمیاد...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
آخه من بخوام با خودم ببرم بچمو خیلی اوضاع سخت میشه برام چون من فوقش بتونم خرج خودمو دربیارم

اگه خواستی بری بچت از هم از این منجلاب ببر ....وگرنه بمون تا ی کم بزرگتربشه شاید تااون روز خداهم دلش ب رحم اومد و معجزه کرد ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ادامه این وضع مستعد خیانتت می‌کنی و میشی عین این مردک. 

دقیقا از همین میترسم تنها ترس و نگرانیم همینه تا همین الان میتونستم خودمو کنترل کنم الان بشدت سخت شده برام خیلی سخت 

پسرش و گذاشته پیش شوهرش و جدا شده یعنی ؟؟؟ من همین الان خودمو از همه جا و همه کس دور کردم حس میکنم ...

نه بچش با خودشه 

ول کرده یعنی اصلا انگار براش مهم نیست 

میاد همه جا البته با مامان باباش 

همه میدونیم مشکلشو ولی همچنان لبخند رو لباشه 

شوهرشو هرچند وقت خبر میرسه که گرفتن دیگه برای هممون عادی شده نمیدونم چرا جدا نمیشه شاید به خاطر حرف مردم شایدم به خاطر بچش نمیدونم ، با پسرش که فکر کنم ۷ ۸ سالشه زندگی میکنه 

خرجی اینا پس از کجا میاره ؟

نمیدونم شاید کار میکنه شوهرش راننده کامیونه کامیون برا خودشون نیست همشم میفرستنش کمپ بعد یکی دو ماه آزاد میشه ... باز دوباره میفرستنش تا الان چهار پنج باری شنیدم‌ .. سوال منم هست ، ولی دختره مهریشو گرفت از پدرشوهرش خونه و ماشین زد به نام خودش ، نمیدونم شوهرش در ماه چند بار میاد اصلا میاد یا نه