2777
2789
عنوان

چرا فقط زندگی من اینطور شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 56 پست
چی بگم، حیف از جوونیشون، خدا لعنت کنه اونایی رو که بچه های مردمو به دام می کشونن خواهر جون همه مشکل ...

ده ساله صبر کردم توکل کردم امید دادم همش منتظر روزای خوب بودم یعنی بازم کم کاری از منه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی تکرار اشتباه و ادامه اشتباه از خود اشتباه بدتره. وقتی خیانت میکنه، معتاد هست سرمایه رو هم به ...

همه اینارو می‌دونم ها اما نمی‌دونم چرا کاری نمیکنم فقط دارم به بطالت روزا رو میگذرونم 

پشتوانه خانواده رو داری بعد طلاق؟

اگ پشتتن وبچه ات برا خودت برو نمون چون هر جور بلایی ک بوده سرت اومده

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
همش میگم حیف این همه دوست داشتنی که من داشتم بهش من که نه خیانت کردم بهش نه دروغ گفتم خداهم که گفت ه ...

عزیزم خدا ی چی گفته اگه هم جنس بود فکر نبودنش ی لحظم ب ذهنمون نمیخورد ...من پدرم ۲۰ساله معتاده مادرم باهاش ساخت اخرهم۵سال پیش جداشد ....من ک میگم باید همون یکی دوسال اول جدامیشد ک حالا تواین اوضاع تنها نباشه...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
سخته واقعا درکتون میکنم ولی بین بد وبدتر حداقل بد رو انتخاب کنید من تو زندگی شما نیستم ک زود نسخه طل ...

نمی‌دونم بخدا من حس میکنم همه کار کردم همه راها رو رفتم صدمو گذاشتم تو این زندگی اما بازم نمی‌دونم تصمیم درست چیه 

پشتوانه خانواده رو داری بعد طلاق؟ اگ پشتتن وبچه ات برا خودت برو نمون چون هر جور بلایی ک بوده سرت او ...

مالی نه خودشون بتونن خودشونو ساپورت کنن کافیه من میتونم مالی خودمو رفع و رجوع کنم 

ده ساله صبر کردم توکل کردم امید دادم همش منتظر روزای خوب بودم یعنی بازم کم کاری از منه؟

نه، گلم تقصیر شما نیست واقعا درک شرایطتون سخته گفتندهرکسی مشکلاتی داره برا خودش نمی دونم جای شما بودم چه می کردم اما میگم اگه تو مشکلات اگه جامون با همسرامون عوض می شد چه کار می کردیم مثلا شما توقع داشتی شوهرت پات بمونه به خدا قضاوت سخته من که مشاور نیستم شایدم اون تحملی که شما کردی من نمی کردم واقعا نمی دونم ولی می دونم خیلی هز ماها شاید مشکلات شما رونداشته باشیم اینجا اما یه فراز و فرود هایی رو گذروندیم که فقط خدا می دونه چه خون دلهایی خورده شده

عزیزم خدا ی چی گفته اگه هم جنس بود فکر نبودنش ی لحظم ب ذهنمون نمیخورد ...من پدرم ۲۰ساله معتاده مادرم ...

چقدر دلم میخواد با مادرت حرف بزنم بهش بگم فکر کن من جوونیای توام بهم نصیحت کن