2777
2789
عنوان

همسر رفیق باز

250 بازدید | 21 پست

همسرم هفته ای دو روز با دوستاش بیرونه تو دورهمیاشون مشروب میخورن چیزی هم بگم میگه من رفیق باز نیستم امروز از ساعت ۶ رفته سرکار بعدشم با دوستاش آیا من حق دارم ناراحت بشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان تی وی یه فیلم میداد ک شوهرم اصلا تاحالا اون سریال رو ندیده ، یه خانمی اومد ک عملی بود اما زیبا، شوهرم میخ اون بود بااینکه من داشتم میحرفیدم باهش اما تمام مدت سرش کامل کج بود بسمت اون زن. بیرون باهش درنمیام یاخیلی کم از بس ب زنا خیره میشه. و من خارمیشم.کوچیک میشم.

مرد رفیقباز و زنباز جفتش خیلی بده.

آره من مشروب و رفیق بازی خط قرمزمه با دوست‌پسر شرط کردم ک تحمل نمیکنم اونم کلا نه رفیقی داره ن خدای ...

مطمعا باش پنهانی میره و میخوره پس چه بهتر که ادم با شوهرش رفیق باش تا اینکه پنهان  کاری کنه میاد روراست میگه میخوام امشب برم بیرون نه اینکه دروغ بگه

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
مطمعا باش پنهانی میره و میخوره پس چه بهتر که ادم با شوهرش رفیق باش تا اینکه پنهان  کاری کنه میا ...

میدونم نمیخوره رفیقش داداشمه فقط

به هرچی شک داشته باشم به اون شکی ندارم ک مشروب بخوره

لایک نکن خواهر منننن