2777
2789
عنوان

سریال دلدادگان

3075 بازدید | 77 پست

دوستان تا حالا چند بار سریال دلدادگان و دیدم ولی کامل ندیدم. بعضی قسمتهاش و دیدم. اصلا نفهمیدم چی به چیه. اینبارم چند قسمت دیدم ولی الان که دیدم این آدمها واسه قدیمن. اینا کی هستن؟چرا من سر در نمیارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینا جوونیای اون بازیگرای قسمتای اولن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

فرزانه همون افسانه هست شناسنامخ خواهرش رو برداشته من عاشق این فیلمم

منم دفه سوممه دارم می بینم

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بله ممنون. منکه گیج شدم کلا. 

خطر اسپویلللل 

.

.

.

.

فقط یادمه اون امیر پسر پانته بهرام دراومد اخرش

اگهههه اشتباه نکنم دختره هم ک اسمش یادم نی بازیگرش سانیا سالاریه خواهر ملیکا شریفی نیا بود

بازم دقیق یادم نی