2777
2789
عنوان

گلو درد یکطرفه

6086 بازدید | 14 پست

یه طرفه لوزم درد میکنه چکار کنم هیچی تو دهن و گلوم نیس هیچیا از وقتی سرما خوردم اینجوری شدم یه طرف لوزم درد میکنه صبا خوبه دوباره شبا درد میگیره امشب یکم اب خنک خوردم دوباره درد شدید گرفته چرا اینجوری میشم نکنه باید لوزه هارو برداشت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو اینه نگاه کن ببین یه چیز دایره مانند اگه بیرون زده باشه حتما برو دکتر ک مثل لوزه های من عفونت نکن ...

دوتا دایره مانند بیرونه کلا این طرف ک درد میکنه خیلی گندس لوزم دکتر نگاه کرد نگف عفونت کرده ولی خیلی درد میکنه

چند روزیه اینطوری ؟

از وقتی هوا سرد شده پارسال هم ک سرد بود دچار گلو درد یکطرفه شدم گفتم شاید برا معدس ولی مث اینک بخاطره سرماس سرماخوردگی گرفتم غددای لنفاویم متورم شد گلوم بدترشد دکتر رفتم ازمایش cbcگرف گف همه چیت عالی و نرماله امرو اب خنک خوردم ب شدت درد میکنه سمت راستم

دوتا دایره مانند بیرونه کلا این طرف ک درد میکنه خیلی گندس لوزم دکتر نگاه کرد نگف عفونت کرده ولی خیلی ...

اره دقیقا اینجوری بودم منم حتما پیش متخصص برو دکترای عمومی فقط خشک کننده میدن من اول رفتم عمومی سفکسیم داد دو هفته خوردم خوب نشد بعد پیش یکی دیگه رفتم ازیترومایسین داد بازم خوب نشد از اخری رفتم پیش متخصص گفت یه هفته اموکسی کلاو بخور بعد بیا برا عمل چون خیلی عفونت کرده بود و موقع عمل یعنی به طور واقعی به غلط کردن افتاده بودم🥲😂

انشاالله ک چیزی نیست ولی متخصص برو عفونتش بیشتر نشه

کاربری دست چند نفره

اره دقیقا اینجوری بودم منم حتما پیش متخصص برو دکترای عمومی فقط خشک کننده میدن من اول رفتم عمومی سف کس ...

اصن دکتر گف عفونت نیس تو گلوت ولی من یکطرفه لوزم درد میکنه خیلی ام لوزه هام گندس هرسال تو زمستون اسیرم

از وقتی هوا سرد شده پارسال هم ک سرد بود دچار گلو درد یکطرفه شدم گفتم شاید برا معدس ولی مث اینک بخاطر ...

منم مثل شما هستم همیشه لوزه ی سمت راستم ورم داره و همش سرفه میکنم از طرفی هم معده ام اذیته، چون ورم داره مال اینه درد گرفته اگه تونستید شربت دیفن هیدرامین غرغره کنید خوبه

اصن دکتر گف عفونت نیس تو گلوت ولی من یکطرفه لوزم درد میکنه خیلی ام لوزه هام گندس هرسال تو زمستون اسی ...

سرما زود میخوری؟ 

به نظرم اب نمک قرقره کن ببین بهتر نمیشه 

کاربری دست چند نفره

سرما زود میخوری؟  به نظرم اب نمک قرقره کن ببین بهتر نمیشه

کلا زمستونا همه غددای لنفاویم متورم میشه امسال تازه غدد لنفاوی ترقومم متورم شد ۴تا هم تو‌گردنم متورم شدع یکی هم پشت سرم ازمایشات حتی عفونت هم نشون نداده بعد از یه سرماخوردگی ساده اینجوری شدم پارسال هم همین بساط بود کلی سونو و گلو درد یکظرفه اخرش خودش خوب شد