2777
2789
عنوان

مشهد😁

115 بازدید | 9 پست

دلم میخواد برمممممممم،،  همسفر پایه میخوامممم😅

نینی سایتیا جمع شین بریم🚶‍♀️💃🏼

آقایون درخواست دوستی ندین، مگر بحث مرگ و زندگی باشه که اونم رد میدم 🤭من همون کاکتوسیم🌵ک تو شهر بادکنکا🎈دلش بغل میخواد.دارای کارت اهدای عضو 🙂🌱🤍    تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن🥲
ساکن کجایی

تو مسیر باهام میریم میام دنبالت هرجا باشی😅

آقایون درخواست دوستی ندین، مگر بحث مرگ و زندگی باشه که اونم رد میدم 🤭من همون کاکتوسیم🌵ک تو شهر بادکنکا🎈دلش بغل میخواد.دارای کارت اهدای عضو 🙂🌱🤍    تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن🥲

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بیا منتظرتم

ساکتو اماده کن صبح زود میام خواب نمونیااااا🤭🥳

از تهران باقطار قبل ماه رمضان میخوایدبرید؟

خیلی دوس دارم برم هرجوری باشه🥺کاش بطلبه🥲

من مشهد هستم بیا باهم بریم بگردیم 😍😂

سه روز دیگه پیشتم شام کوفته باشه فقط🥳😂😂🫂

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز