2821
2789
عنوان

بی بی چک منفی

104 بازدید | 20 پست

امپول زده بودم روز ۶ بی بی زدم دفت نکردم امروز دیدم هاله انداخته بعد امروز ی بی بی زدم هاله نداخت منفی بودش 

عزیزم 

فقط ی سوال داشتم بی بی چکمو نگاه میکردم قبلی قبل از این پریودیم بود دقیق یادم نیس کی زدمش ولی اونم هاله داشت 

البته من اولین بار آمپول زدم 

چطوری ک اون هاله داره 

خیلی ناراحت شدم ک امروز روز ۹ آمپول بود بی بی هیچی ننداخت

خدا
چند روز عقب انداختی؟؟

هنوز عقب نداختم 

من روز ۱۳ پریودی آمپول زدم روز چهارده اقدام کردم بعد اون روز یعنی روز ۵ یا ۶ زدم بی بی ی هاله انداخت از این مدل خودکاری مارک روژان بود بعد اصلا دقت نکرده بودم گ امروز دیدم تا دیدم رفتم بی بی خریدم امروز روز ۸ یل ۹ ک آمپول زدم مارک مدیکور قطره ی ک هیچی ننداخت

خدا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هنوز عقب نداختم  من روز ۱۳ پریودی آمپول زدم روز چهارده اقدام کردم بعد اون روز یعنی روز ۵ یا ۶ ...

بی بی چک حداقل ده روز بعد از لقاح نشون میده خیلی زود زدی. استرس هم نداشته باش استرس خودش مانع بارداری میشه

بی بی چک حداقل ده روز بعد از لقاح نشون میده خیلی زود زدی. استرس هم نداشته باش استرس خودش مانع باردار ...

پس چرا اولی هاله انداخته حتما امروز ن احتمالا اثر آمپول بدره دلم خیلی گرفته خیلی زیاد 

قبا از آمپول ی بی بی چک هاله داشته ک من ندیدم 

خدا
پس چرا اولی هاله انداخته حتما امروز ن احتمالا اثر آمپول بدره دلم خیلی گرفته خیلی زیاد  قبا از ...

بی بی چک خطا داره اون مثبت هم احتمالا بخاطر امپولی بوده که زدی ولی بی بی چک بعدیت رو وقتی بزن که چهار پنج روز از موعدت گذشته باشه

بی بی چک خطا داره اون مثبت هم احتمالا بخاطر امپولی بوده که زدی ولی بی بی چک بعدیت رو وقتی بزن که چها ...

باشه گلم 

آره ی بی بی چکمم ۱۹ ماه پیش زدم هاله انداخته بعد همون روز خونریزی داشتم ک اصلا ب بی بی چک دقت نکردم  الان ترسیدم میگم نکته حامله بودم با سونو واژینال اینا سقط شده  نفهمیدم چون پریودیم روز دوم قطه شده بود بعد دوباره بعد سونو واژینال شروع شد تا یکی دو روز بعد قطع شد چن روز بعدش حالت لکه بینی اومد  بعدم ک بی‌بی 

خدا
نه سونو واژینال باعث سقط نمیشه. من باردارم تا الان هرچی سونو رفتم واژینال بوده

گفتم شاید اولش بوده حالا برام دعا کن منم این جس تجربه کنم تنبلی تخمدان دارم با کیست ریز سمت راست 

خدا
گفتم شاید اولش بوده حالا برام دعا کن منم این جس تجربه کنم تنبلی تخمدان دارم با کیست ریز سمت راست&nbs ...

خدا بزرگه بسپر به خودش. منم تنبلی داشتم فولیکولام رشد نمیکردن هرماه قرص و امپول مصرف میکردم ولی خبری نبود. همون ماهی که گفتم دیگه دکتر نمیرم خسته شدم اگه خدا بخواد خودش میده نخواد هم نمیده باردار شدم در صورتیکه اون ماه اصلا اقدام درست درمونی هم نداشتیم