2777
2789
عنوان

بنظرتون چجوری یه سریا عاشق درسن؟

132 بازدید | 14 پست

فقط بخاطر هدفشون؟ یعنی فقط به آخرش فکر میکنن یا چی؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیشکی اونقدر دیوونه نیست که واسه دوست داشتن بشینه پای درس و از همه چیش بزنه 

اونا فقط عاشق آخرش هستن 

به آخرش فکر میکنن فقط

و اینکه مثلا میخواد بشینه و زندگیش با هیچیش بگذره؟خب میشینه درس میخونه یکم هدف دار باشه زندگیش

من عاشق درسم

خب وقتی درس میخونی به چی فکر میکنی؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

هر لذتی رو بخواهی بچشی، لاجرم باید لذات دیگری رو قربانی وصول اون لذت کنی...

ضمنا لذت‌هایی که افراد کمی تاوان سنگینش رو می‌دن و سهل‌الوصول نیستند برای عامه آدم‌ها عجیبه مثلاً عده.ای  از مرتاض بودن و راهبه بودن و سر به بیابان گذاشتن لذت می‌برند... شاید خیلی عمیق‌تر از لذت‌های دم دستی آدم معمولی ها!

من عاشقشم 

به چی دقیقا فکر می‌کنی وقتی درس میخونی؟

الان که ن قبلا ب چیز خاصی فک نمیکردم فقط دوس داشتم بخونم .۱۹میشدم زار میزدم

من راهنمایی خیلی اینجوری بودم ولی دبیرستان و الان نیستم واقعا دلم میخواد بدونم اون موقع به چی فکر میکردم🤦🏻‍♀️

به چی دقیقا فکر می‌کنی وقتی درس میخونی؟

دوست دارم یاد بگیرم موقعیتم رو بشناسم بالاتر برم هدف از زندگی رو بفهمم درست زندگی کردنو یاد بگیرم پیشرفت کنم و.... 

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه