haniler مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 1704 عنوان حس ششم بیا 79 بازدید | 17 پست از خودم بگو تا سوالو بپرسم عزیزم 1402/12/08 | 16:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
haniler مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 1704 چی باید بگیم؟ هر چی ک ازم حس میکنی مثلا رنگ لباسم،اخلاقم و..
حنا_دختری_اسمان عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 839 جدی تو کارات شوخی نداری اگه بخوای به چیزی برسی و زود رنجی و محتاطانه عمل میکنی حس میکنم تولدت تو تابستون یا زمستونه اوه سلام نمیدونم کی هستی اما اگه حالت خوب نیست یه صلوات برای شهید مصطفی صدرزاده بفرست(حتی اگه بهش اعتقاد نداری🎈)
haniler مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 1704 جدی تو کارات شوخی نداری اگه بخوای به چیزی برسی و زود رنجی و محتاطانه عمل میکنی حس میکنم تولدت تو تاب ... همه درست جز یکیدوسم داره؟باهاش ازدواج میکنم؟
faten02mz عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 3531 جدی تو کارات شوخی نداری اگه بخوای به چیزی برسی و زود رنجی و محتاطانه عمل میکنی حس میکنم تولدت تو تاب ... ما به هم میرسیم ؟ کی ؟ کی سرکار میرم ؟ بچه علی چیه ؟
nemidonem عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 2954 جدی تو کارات شوخی نداری اگه بخوای به چیزی برسی و زود رنجی و محتاطانه عمل میکنی حس میکنم تولدت تو تاب ... آینده م چی میشه؟
حنا_دختری_اسمان عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 839 همه درست جز یکی دوسم داره؟باهاش ازدواج میکنم؟ دوست داره اما الان شرایط ازدواج کردن باهات نداره چون مسئولیت زندگی زیاده اما در اینده دور کسانی دیگه میاند تو زندگیت اوه سلام نمیدونم کی هستی اما اگه حالت خوب نیست یه صلوات برای شهید مصطفی صدرزاده بفرست(حتی اگه بهش اعتقاد نداری🎈)
haniler مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 1704 دوست داره اما الان شرایط ازدواج کردن باهات نداره چون مسئولیت زندگی زیاده اما در اینده دور کسانی دیگه ... ینی با این ازدواج نمی کنم؟بهم میگه دوسم داره؟
حنا_دختری_اسمان عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 839 آینده م چی میشه؟ تو واپسی های زندگیتی فشار روحیت زیاده خیلییییی زیاده افکار منفی زیادی داری نیازمند کسی که حامیت باشه برآورده کنه نیاز های عاطفیتو کمبود محبت های خانوادتو تحت فشار خانوادگی اینارو فهمیدم درسته؟ اوه سلام نمیدونم کی هستی اما اگه حالت خوب نیست یه صلوات برای شهید مصطفی صدرزاده بفرست(حتی اگه بهش اعتقاد نداری🎈)
حنا_دختری_اسمان عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 839 ینی با این ازدواج نمی کنم؟ بهم میگه دوسم داره؟ بهت میگه اما طول میکشه باید یکم صبر داشته باشی جلوش مثل افراد کاریزماتیک باش و قدرت و شخصیت خودتو حفظ کن اوه سلام نمیدونم کی هستی اما اگه حالت خوب نیست یه صلوات برای شهید مصطفی صدرزاده بفرست(حتی اگه بهش اعتقاد نداری🎈)
haniler مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 1704 بهت میگه اما طول میکشه باید یکم صبر داشته باشی جلوش مثل افراد کاریزماتیک باش و قدرت و شخصیت خودتو حف ... تقریبا چند وقت دیگه میگه؟منو چطور فردی میبینه؟خودش چطوریه؟
طلابل عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 7804 بهت میگه اما طول میکشه باید یکم صبر داشته باشی جلوش مثل افراد کاریزماتیک باش و قدرت و شخصیت خودتو حف ... حست چن درصد درست درمیاد