2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جدی تو کارات شوخی نداری اگه بخوای به چیزی برسی و زود رنجی و محتاطانه عمل میکنی حس میکنم تولدت تو تابستون یا زمستونه

اوه سلام نمیدونم کی هستی اما اگه حالت خوب نیست یه صلوات برای شهید مصطفی صدرزاده بفرست(حتی اگه بهش اعتقاد نداری🎈)
جدی تو کارات شوخی نداری اگه بخوای به چیزی برسی و زود رنجی و محتاطانه عمل میکنی حس میکنم تولدت تو تاب ...

همه درست جز یکی

دوسم داره؟باهاش ازدواج میکنم؟

همه درست جز یکی دوسم داره؟باهاش ازدواج میکنم؟

دوست داره اما الان شرایط ازدواج کردن باهات نداره چون مسئولیت زندگی زیاده اما در اینده دور کسانی دیگه میاند تو زندگیت

اوه سلام نمیدونم کی هستی اما اگه حالت خوب نیست یه صلوات برای شهید مصطفی صدرزاده بفرست(حتی اگه بهش اعتقاد نداری🎈)
دوست داره اما الان شرایط ازدواج کردن باهات نداره چون مسئولیت زندگی زیاده اما در اینده دور کسانی دیگه ...

ینی با این ازدواج نمی کنم؟

بهم میگه دوسم داره؟

آینده م چی میشه؟

تو واپسی های زندگیتی فشار روحیت زیاده خیلییییی زیاده افکار منفی زیادی داری نیازمند کسی که حامیت باشه برآورده کنه نیاز های عاطفیتو کمبود محبت های خانوادتو تحت فشار خانوادگی اینارو فهمیدم درسته؟

ینی با این ازدواج نمی کنم؟ بهم میگه دوسم داره؟

بهت میگه اما طول میکشه باید یکم صبر داشته باشی جلوش مثل افراد کاریزماتیک باش و قدرت و شخصیت خودتو حفظ کن

بهت میگه اما طول میکشه باید یکم صبر داشته باشی جلوش مثل افراد کاریزماتیک باش و قدرت و شخصیت خودتو حف ...

تقریبا چند وقت دیگه میگه؟

منو چطور فردی میبینه؟خودش چطوریه؟

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز