2777
2789
عنوان

پریودنشدن

93 بازدید | 10 پست

چندماهه پریودنمیشم چندبارهم دکتررفتم گفت علایم یاعسگی زودراس داری به زورقرص وآمپول پریودمیشدم اونم یه روزخیلی کم این ماه اونم نشدم بی بی چک هم زدم منفی بودبه نظرتون بدون پریودامکان بارداری هست یانه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیر بدون پریودی به هیچ وجه امکان بارداری نیست

کی گفته اینو؟الان خانومی که زایمان کنه پریود نمیشه تا یمدت یعنی باردار نمیشه؟ یه وقتایی شخص پریود نمیشه ولی تخم‌گذاری داره این دو قضیه جدا از هم هستن

ایشون اره باتوجه به چیزی که گفتن ممکن بخاطر شروع یائسگی باشه ث

پریود نشدن نه بخاطر بارداری ولی درکل بارداری به تخمگ گذاری ربط داره 

کی گفته اینو؟الان خانومی که زایمان کنه پریود نمیشه تا یمدت یعنی باردار نمیشه؟ یه وقتایی شخص پریود نم ...

تخمک گذاری ام بدون هورمون fsh انجام نمیشه خانمی که باردار هستن جسم زرد دستور میده هورمون fsh فولیکولی رو رشد نده و تخمک گذاری انجام نمیشه...

اطلاعاتی ندارید لطفا نظر ندید

برای مدل رنگ مو اگه دوست داشتید بشید بهم درخواست بدید تهران

کی گفته اینو؟الان خانومی که زایمان کنه پریود نمیشه تا یمدت یعنی باردار نمیشه؟ یه وقتایی شخص پریود نم ...

شما کوچیکترین چیزی راجب پریودی نمیدونی چرخه ی رحمی و تخمدانی کاملا وابسته ی هم هستن تخمک گذاری انجام شه یعنی دیواره رحمی هم تشکیل میشه و پریود هم اتفاق خواهد افتاد و کلی چیزای دیگه که زمان خیلی کمه واسه توضیحش

تخمک گذاری ام بدون هورمون fsh انجام نمیشه خانمی که باردار هستن جسم زرد دستور میده هورمون fsh فولیکول ...

چه ربطی به باردار داره یبار دیگه بخونید 

پیامتون رو

شما کاشکی انقد با صراحت نظر ندین درمورد مسائل علمی ۴سال همینا رو خوندم تو دانشگاه اونوقت شما داری براساس دو صفحه زیست مدرسه یه چیز بی ربط رو میگی

اونوقت من اطلاعات ندارم  

شما کوچیکترین چیزی راجب پریودی نمیدونی چرخه ی رحمی و تخمدانی کاملا وابسته ی هم هستن تخمک گذاری انجام ...

باشه باشه شما درست میگی هروقت رفتی دانشگاه فهکیدی مشائل زنان فراتر از اون زیسته خودت به نتیجه میرسی دلیلی نداره برا شمایی که مشخصه چقد جبهه داری صحبت کنم بازم میگم مقصر من بودم قبل نگاه کردن به سن و سالتون براتون‌کامنت گذاشتم

خدانگهدار

چه ربطی به باردار داره یبار دیگه بخونید  پیامتون رو شما کاشکی انقد با صراحت نظر ندین درمورد م ...

تو هیچی نمیدونی راجب این چیزا گلم ۴ سال دو خط زیست میخوندی بهتر بود 

باشه باشه شما درست میگی هروقت رفتی دانشگاه فهکیدی مشائل زنان فراتر از اون زیسته خودت به نتیجه میرسی ...

خداروشکر با سن کمم خیلی بهتر از شما اطلاعات دارم که به قول خودتون دانشگاهم رفتید

خداروشکر با سن کمم خیلی بهتر از شما اطلاعات دارم که به قول خودتون دانشگاهم رفتید

باشه  مراقب باش این غرور کاذب که با خوندن دو خط به دست اومده بیشتر از این مورد مضحکه قرارت نده

خدانگهدارت علاقه ندارم با ادمی با سطح شما یک کلام دیگه صحبت کنم یا حتی کامنتاتون رو بخونم