ااهورا مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 281 عنوان چسبندگی لابیا 292 بازدید | 12 پست سلام کسی بوده بچه ش چسبندگی لابیا داشته باشه.دخترم یازده ماهشه چسبندگی داره.قبلا هم داشت دکتر پمادداد زدم باز شده.بازم بعد چند ماه برگشته باز پماد بزنم کسی تجربه داره چیکار کنم این شکلی نشه؟ 1402/12/08 | 16:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__hasti_ عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 3655 دکترشو عوض کن تا بزرگتر نشده ی دکتر تخصصی ببر راه حل بگیر اینکه نمیشه اگه کرم نزنی چسبندگی پیدا کنه بزرگتر بشه خیلی سخت تر میشه براش سلام 🙃🦚
گیسووو_پریشان عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 2693 چسبندگی لابیا مینور یا لابیا ماژور ؟ 🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ❤️
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9933 دختر من داشت خودش خود به خود خوب شد قرار بود ۱۱ ماهگی دکتر یه پماد بده ولی قبلش دیدم باز شده لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
مستانه1989 عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 10487 نگران نباش این حالت نهایتا تا 6-7 سالگی در دختربچه ها دیده میشه و چیزی نیست که باقی بمونه ،درمانش هم معمولا همون پماده باید مداوم استفاده کنی چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃
ااهورا مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 281 چسبندگی لابیا مینور یا لابیا ماژور ؟ نمیدونم فقط گفت چسبندگی داره بعد پماد راحت باز شد باز الان بسته اس
ااهورا مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 281 نگران نباش این حالت نهایتا تا 6-7 سالگی در دختربچه ها دیده میشه و چیزی نیست که باقی بمونه ،درمانش هم ... یعنی متخصص زنان نبرم؟ متخصص اطفال برم دارو داد دخترم نارس به دنیا اومده
ااهورا مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 281 دختر من داشت خودش خود به خود خوب شد قرار بود ۱۱ ماهگی دکتر یه پماد بده ولی قبلش دیدم باز شده& ... خداروشکر.یعنی اتفاقی پیش نمیاد براش؟
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9933 خداروشکر.یعنی اتفاقی پیش نمیاد براش؟ عفونت ادرار میگن امکان داره بگیره ولی مراقبت کن و از پماد استفاده کن باز بشه ان شاالله چیزی نمیشه لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
ااهورا مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 281 عفونت ادرار میگن امکان داره بگیره ولی مراقبت کن و از پماد استفاده کن باز بشه ان شاالله ... میدونی عفونت ادار رو چطوری میشه فهمید ؟
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9933 میدونی عفونت ادار رو چطوری میشه فهمید ؟ موقع ادرار گریه کنه .. یا تو پوشکش خون باشه .. تب کنه بی دلیل و........ لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
مستانه1989 عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 10487 یعنی متخصص زنان نبرم؟ متخصص اطفال برم دارو داد دخترم نارس به دنیا اومده نه نیازی نیست شایعه در کودکان همون اطفال تشخیصش کافیه چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃
ااهورا مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 281 موقع ادرار گریه کنه .. یا تو پوشکش خون باشه .. تب کنه بی دلیل و........ مرسی از راهنماییت