2777
2789
عنوان

عمل بینی گوشتی

597 بازدید | 5 پست

رفتم مشاوره گفت بینیت گوشتیه فقط سی درصد تغییر می‌کنه آدم زورش میگیره پنجاه میلیون بده واسه سی درصد درسته الان پنجاه تومن پولی نیست آنچنانی ولی جمع کردنش با حقوق کارمندی مخارج الان آسون نیست 

البته یه دوستم که عمل کرده میگه ، میگه دکترا اینطوری میگن مطمئن باش بهتر میشی 

اینجا کسی بوده بینی گوشتی شو عمل کرده باشه ؟ راضی بودید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم بینیم فوق گوشتی بود با پوست زخیم کار هیچ دکتری به دلم نمیشست برم پیشش عمل کنم چون واقعا این مدل بینی هارو هر کسی عمل نمیکنه ولی پارسال با دکتر سوره علاف اکبری اشنا شدم و پیشش عمل کردم متخصص گوش و حلق و بینی و خیلی خوب بینی گوشتی عمل میکنه خیلی طبیعیه منم خیلی از نتیجه عملم راضی بودم

بینی گوشتی کار هر دکتری نیست و مطمئن باش اگه جراح واقعا ماهر و خوب باشه قطعا میتونه قشنگ تر و کوچیک ترش کنه ولی جراح های بدرد نخور و تازه کار فقط بینی رو پهن تر وبزرگتر میکنند جوری که حتی از عمل کردن پشیمون میشی😔برای بینی گوشتی حتما هزینه کنید و یع جراح کاربلد پیدا کنید وگرنه نتیجه ای جز پشیمونی نداره:(

واینکه به نظرم بهترین نتیجه برای بینی گوشتی اینکه که طبیعی عمل بشع باور کنید هیچی بهتر از یه بینی طبیعی و نرمال نیس هر چقدر هم که بخوان تبلیغ بینی فانتزی ونیمه فانتزی رو کنن