2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوتاه کن شامپومناسب موی خشک بگیروبرس چوبی استفاده کن

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

گل رس😃

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

کوتاه کن شامپومناسب موی خشک بگیروبرس چوبی استفاده کن

هققققق تاشونمه کجاکوتاهش کنم حاجی شامپوی موی خشک زدم بدترکچلم کردساقه هام خشکن ریشه چرب عروسی هم داریم 

پایان هدف آخرخرداد  
هققققق تاشونمه کجاکوتاهش کنم حاجی شامپوی موی خشک زدم بدترکچلم کردساقه هام خشکن ریشه چرب عروسی هم دار ...

تاجایی کوتاه کن که موخوره دیگه نباشه اگه انقداذیت میکنه یه دکترپوست برو

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

تاجایی کوتاه کن که موخوره دیگه نباشه اگه انقداذیت میکنه یه دکترپوست برو

بهمن ۳تادکتررفتم ازکلمه ی دکتردارم تهوع میگیرم بخداگفتم راهکاری شامپویی چیزی بگه اونم انگارخبری نیست 

پایان هدف آخرخرداد  
😐😐😐😐

😁من موهام چربه ولی بازم موخوره داره به نظرم بهترین راه کوتاهی ماهی یه بار هست که نوک موه هارو کوتاه کنید بعضی از ارایشگاه ها هم موخوره گیری میکنن

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

😁من موهام چربه ولی بازم موخوره داره به نظرم بهترین راه کوتاهی ماهی یه بار هست که نوک موه هارو کوتاه ...

خوب کوتاهم کردم من موخوره ی ریشه ای هم دارم دردیکی دوتانیست 

پایان هدف آخرخرداد  

عزیزم حنا بزن،موهات حتمااا کوتاه کنن

اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم

خوب کوتاهم کردم من موخوره ی ریشه ای هم دارم دردیکی دوتانیست 

🤦🤦🤦شاید هم کلسیم بدنت کمه