سلام
من هم در حال آماده شدن برای اقدام به بارداری هستم و تصمیم دارم یک مکمل خوب برای بهبود کیفیت تخمک ها و تامین ریزمغذی ها استفاده کنم.
در ویزیتی که با دکتر زنان داشتم مصرف همزمان اوابوست و فرتیل اید بانوان بهم پیشنهاد شد ولی توی مشورتی که با دوستان داروسازم داشتم متوجه شدم برند فِیرهِوِن هِلث که کارخانه ی تولیدکننده اوابوست و فرتیل اید هست مکمل دیگه ای رو هم داره که دارای ترکیبات مجموع این دو تا مکمل هست (و حتی از مجموع این دو کامل تر) به اسم اف اچ پرو بانوان که اگر این استفاده بشه دیگه نیازی نیست دو تا مکمل مجزا استفاده بشه
اون طور که به من گفتند اف اچ پرو بانوان هم تخمدان ها رو تغذیه میکنه و کیفیت تخمک رو بهبود میده به خاطر آنتی اکسیدان هایی که داره، هم ریزمغذی های بدن رو تامین می کنه با ویتامینها و مینرال هایی که داره و هم ترشحات موکوس دهانه رحم رو تنظیم می کنه و تقریباً کار سه تا مکمل اوابوست و فرتیل اید و فرتیل سی ام رو یک جا انجام میده
ولی ی ی ی ی ی ی قیمت اف اچ پرو نسبتاً بالا هست
قیمت یک قوطی سه میلیون و صد و بیست و چهار هزار تومن هست و توی هر قوطی 180 تا کپسول هست
و من نصف تعداد کپسولی که در قوطی هست رو لازم دارم می خواستم ببینم شما یا کسی از دوستان هست که نصف دیگه مورد نیازش باشه و با هم صورت مشارکتی مکمل رو تهیه کنیم؟