2777
2789
عنوان

IUI خوبه برای باردار شدن؟

79 بازدید | 4 پست

سلام، من تنبلی تخمدان دارم و همسرم ب تازگی آزمایش داده واریکوسل خفیف داره، جفتمون تحت درمانیم و عاشق بچه🥲 یکسال و نیم اقدام بودیم ولی بی فایده بود 

به نظرتون میتونم IUI انجام بدم؟ با وجود تنبلی آیا امکان مثبت شدن هست؟

هزینشم اگه کسی این کار رو کرده لطفاً بگه 🥲🥲🥲

سلام 

من هم در حال آماده شدن برای اقدام به بارداری هستم و تصمیم دارم یک مکمل خوب برای بهبود کیفیت تخمک ها و تامین ریزمغذی ها استفاده کنم.

در ویزیتی که با دکتر زنان داشتم مصرف همزمان اوابوست و فرتیل اید بانوان بهم پیشنهاد شد ولی توی مشورتی که با دوستان داروسازم داشتم متوجه شدم برند فِیرهِوِن هِلث که کارخانه ی تولیدکننده اوابوست و فرتیل اید هست مکمل دیگه ای رو هم داره که دارای ترکیبات مجموع این دو تا مکمل هست (و حتی از مجموع این دو کامل تر) به اسم اف اچ پرو بانوان که اگر این استفاده بشه دیگه نیازی نیست دو تا مکمل مجزا استفاده بشه

اون طور که به من گفتند اف اچ پرو بانوان هم تخمدان ها رو تغذیه میکنه و کیفیت تخمک رو بهبود میده به خاطر آنتی اکسیدان هایی که داره، هم ریزمغذی های بدن رو تامین می کنه با ویتامین‌ها و مینرال هایی که داره و هم ترشحات موکوس دهانه رحم رو تنظیم می کنه و تقریباً کار سه تا مکمل اوابوست و فرتیل اید و فرتیل سی ام رو یک جا انجام میده

ولی ی ی ی ی ی ی قیمت اف اچ پرو نسبتاً بالا هست

قیمت یک قوطی سه میلیون و صد و بیست و چهار هزار تومن هست و توی هر قوطی 180 تا کپسول هست

و من نصف تعداد کپسولی که در قوطی هست رو لازم دارم می خواستم ببینم شما یا  کسی از دوستان هست که نصف دیگه مورد نیازش باشه و با هم صورت مشارکتی مکمل رو تهیه کنیم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام  من هم در حال آماده شدن برای اقدام به بارداری هستم و تصمیم دارم یک مکمل خوب برای بهبود ک ...

دوست داشتی لینک گروهمونوبهت بدم خانماییدهستن که ای یوای کردن دوست داشتی عضوشو

https://t.me/o2sh1