2821
2789
عنوان

دوستش دارم

87 بازدید | 6 پست

دوستان ما تازه عقد کردیم،همسرمو دوست دارم. اما مادرم روزمو سیاه کرده مدام دخالت می کنه میگه مفتی مجانی رفتی زنش شدی، جلوی همسرم قربون صدقش میره ولی پشت سرش آدم دیگه ای میشه. مدام میگه باهاش تو خلوتی نری که پردتو بگیره بیچاره ای. برات عروسی نمیگیره.اما ما تو خلوت میریم اصلا به اون کار فکر نمی کنیم.

مادرم میگه باید مثل عروسای زمان قدیم معذب باشی.اما همسر من اینطوری بدش میاد. نمی‌دونم چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه،

منتشر می‌شه.

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن. 🌷

معذب ؟😂😂 منظورش اینه که باحیا باشی و بندو آب ندی که پسره فک کنه ساده به دست میای . مهریه و این چ ...

چرا مهریه دارم برای عقد ده میلیون خرج کرده و زیر لفظی هم یه ربع سکه داده ولی مثلا الان که خونه مادرم هستم بهم هزینه نمیده

چرا مهریه دارم برای عقد ده میلیون خرج کرده و زیر لفظی هم یه ربع سکه داده ولی مثلا الان که خونه مادرم ...

راستش نمیدونم درستش چیه

مرد باید خرجی بده یا نه

ولی اگه من تو خونه بابام باشم و یکی بخواد بهم خرجی بده دهنشو صاف میکنم. شاید همسرت هم فکر میکنه اینکار زشته.

خودت بهتر میدونی منظور مامانت چیه

نزار حالا که همسرتو دوست داری و زنش هم شدی،حرف کسی تو رو نسبت به رابطه تون دل چرکین و بد دل کنه.