ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3976 عنوان نمیدونم الان طلا بخرم یا نه؟ 288 بازدید | 16 پست بنظرتون احتمال داره یذره بیاد پایین ؟؟یا بخرم بره۳۰تومن میخوام یه دستبند یا تک پوش بخرم وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم 1402/12/08 | 13:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aida456667 عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 2313 منم همین طور ولی فکنم بره بالا باز بیاد پاین یکمی قابل پیش بینی نیست تا عید صعودیه
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3976 الان بخر هیچی مشخص نیست ب نظرم شایدم خریدم .بیخیال ۲،۳تومن ضررش شدم وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3976 منم همین طور ولی فکنم بره بالا باز بیاد پاین یکمی قابل پیش بینی نیست تا عید صعودیه چقدر بده ،دوست دارم اگر شده ۱۰۰بیاد پایین بعد بخرم وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
نینااااااااااا عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 656 عزیزم مبارکت باشه، سی تومن اون قدرها ریسکی نیست. ولی میتونی کم اجرت بخری که حداقل کارمزد کمتر بدی. مثلن کارتیه هم زیباست هم کم اجرت.
خاتون_بانو۹۹ عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 53989 مگه چقدر قراره بالا پائين بشه؟روي خريد اين مبالغ بالا پاپين شدن ك اثر ندارهولي طلا ٢/٨٠٠ ايناست.فوقش بره پائين بشه ٢/٥٠٠ بره بالا بشه ٣. 💕
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3976 دیگه مگه چقدر میاد پایین بخر اره منتظر بودم اینجا تشویقم کنم ،یک دل بشم 😅 وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
هلما_هستم عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 4182 مگه چقدر قراره بالا پائين بشه؟ روي خريد اين مبالغ بالا پاپين شدن ك اثر نداره ولي طلا ٢/٨٠٠ ايناست. ... نه دیگه ۲۵۰۰ فکرنکنم بشه
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3976 عزیزم مبارکت باشه، سی تومن اون قدرها ریسکی نیست. ولی میتونی کم اجرت بخری که حداقل کارمزد کمتر بدی. م ... اتفاقا نظرم رو کارتیه ست. وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3976 مگه چقدر قراره بالا پائين بشه؟ روي خريد اين مبالغ بالا پاپين شدن ك اثر نداره ولي طلا ٢/٨٠٠ ايناست. ... ولی بعیده دیگه ۲۵۰۰حتی ۲۷۰۰را به خودش ببینه وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
نینااااااااااا عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 656 اتفاقا نظرم رو کارتیه ست. هر چی میخرین مبارکتون باشه 🌹🌹من خودم تو زمستون زنجیرش و خریدم کارمزد هفت درصد. البته ظاهرن یک سری ۵ درصد هم میفروشن.
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3976 هر چی میخرین مبارکتون باشه 🌹🌹 من خودم تو زمستون زنجیرش و خریدم کارمزد هفت درصد. البته ظاهرن یک سر ... مبارک باشهچند گرمه از شما ؟چقدر شد ؟؟ وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم