2777
2789
عنوان

بعد از تو💔😭

130 بازدید | 9 پست

بعد ازتو دیگه انرژی ندارم... مدام تیکه میشنوم... دختر بی مصرف و بی ارزشی شدم... تنهام... خیلی شکستم.... ظاهرا میخوام خوب باشم ولی بعد از ۲ روز به حالت قبل میرم... من و تو ظاهرا خدافظی کردیم ولی من صدبار مُردم... هیچکس نیومد تو زندگیم که جات و پرکنه... از هیچ لحاظ پیشرفت نداشتم نه تحصیلی نه شغلی نه هیچی... اضافه وزن و لک صورت..... حسسرت دخترای زیبا پولدار موفق ..... حسرت این ۴ سال .... بعد از تو مردم تو برگشتی پیش اون ولی من مردم خدایا... به حق امام زمان امام علی دستامو بگیر.. دیگه جان نماز خوندن دعا کردن حتی اعتقاد داشتن به تورو ندارم... خدایا هیچی ندارم جز قلبم که خون گریه میکنه شاهد دیگه ای برای گناهام و ناامیدیام ندارم جز قلب خورد شدم....نمیتونم چله بگیرم نمیتونم نماز بخونم نمیتونم خوب باشم دختر بدی شدم...کسی صدای منو میشنوه؟

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

@شاباله    

سلام عزیزم دیدم لایک کردی پستمو که صدات کردم ازت بپرسم؟؟؟

من یکیو خیلی دوست دارم الان کاتیم ولی هنوز دوسش دارم میشه یکم ازش بگی بهم و اینکه من براش چه ارزشی داشتم و دارم؟ چه جایگاهی تو زندگیش داشتم؟ چه حسی بهم داره چیکارمیکنه ؟ برمیگرده؟؟ اسمم متینه هست

@شاباله       سلام عزیزم دیدم لایک کردی پستمو که صدات کردم ازت بپرسم؟؟؟ من یک ...

دعواتون سر چیزای الکی بوده امکانش هس برگردین چون پسره وارد هیچ رابطه ای نشده شما اگر دوس داری میتونی پیام بدی بهش دیگ بستگی داره خودت بخوری پیام بدی بهش یا مغردر باشی بذاری اون پیام بده

اگر مغرور باشی تا اون پیام بده یکم طول میکشه

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دعواتون سر چیزای الکی بوده امکانش هس برگردین چون پسره وارد هیچ رابطه ای نشده شما اگر دوس داری میتونی ...

سلام عزیزم میشه درمورد حسش به منم بگی و اینکه اینو حس کرری که ما بیشتر از یک ساله که کاملا کاتیم؟ چون خیلی وقته کاتیم اون موقعا که باهم بودیم من عشقش بودم؟ الان چی؟

دعواتون سر چیزای الکی بوده امکانش هس برگردین چون پسره وارد هیچ رابطه ای نشده شما اگر دوس داری میتونی ...

شاباله جان جوابمو میدییی 💖💖💖

چرا جواب منو نمیدی شاباله حسش بهم چیه؟پیامم ج میده ؟برمیگرده؟ملاقات داریم؟

شاباله توروخدا بیا جواب منو بده 😭♥️

شاباله جان خواهش میییکنم جواب منو بده اگر من نرم و صبر کنم چقدر طول میکشه خودش برگرده اسم من متینه هست

چه حسی داره بهم الان؟؟؟ اون زمان که باهم بودیم چه حسی داشت بهم دقیقا من معشوقش بودم؟

شاباله جان چند رووزه منتظرم نمیای ببین خب آره غرورم اصلااا نمیزاره برم جلو و خب خیلی وقته کاتیم بنظرت صبر کنم چقدر طول میکشه خودش برگرده ؟ میشه بگی قدیما که باهم بودیم من چه جایگاه و ارزشی واسش داشتم و الان چطور الان چه حسی داره به من؟؟؟ و اینکه شاباله عزیزم من خیلی راجب ادامه تحصیل که بکنم یا نه و اینکه بیکارم و این داستانا درگیره مغزم هیچکسم ندارم میشه راجب ایناام بگی من در آینده چه شغلی میرم اصلا واسه خودم پخی میشم یا نه؟؟؟ اسمم متینه است... دیگه همرو تو یه پیام پرسیدم توروقرآن جواب همشون بده

شااابااالهههه مگه من خاردارم جواب نمیدیییی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز