2777
2789
عنوان

انصافه؟

192 بازدید | 12 پست

دو ساله میگم برم کاشت ناخن بابام میگه نه درستون بخون ولی مادرخوندم میره خود مادر خوندم میگه بزار یه بار ببرمش بابام میگه نه کنکور داره بعدش 

من بکوب خونم میگم برم بیرون میگن بیرون چی دیدی تو ادما چی دیدی ولی خودشون همش بیرونن به من میرسه من میشم دختر ولگرد که همش دنبال گشتن تو خیابونم

انگار من ادم نیستم حق ندارم حوصلم تو خونه سر بره همشم میگن کنکور داری 

دوسال پیش چرا بکوب تو خونه بودم اون موقعم بهونشون کرونا بود انگار فک میکنن راه کنترل کردن من تو خونه نگه داشتنه بعدش چی ؟تا اخر عمرم میخان حبسم کنن؟خسته شدم دیگه 

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود

اسی کاری ندارم هاا ولی بنظرم کاشت انجام نده واقعا واسه نخون ضرر داره من یکبار کاشتم اینقددددد پشیمون شدم نخونام مثل خمیر شده بودن نرم نرم و همش میشکست الان بعداز چند ماه بهتر شدن.. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اسی کاری ندارم هاا ولی بنظرم کاشت انجام نده واقعا واسه نخون ضرر داره من یکبار کاشتم اینقددددد پشیمون ...

ژلیش حالا...

توعم بین همهچی گیر دادی به اون😂انگار طرف بگه دارن منو میکشن بگی موقع مردن رو زمین نشین 

ممنون گفتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژلیش حالا... توعم بین همهچی گیر دادی به اون😂انگار طرف بگه دارن منو میکشن بگی موقع مردن رو زمین نشی ...

خب اول اینو دیدم گفتم راهنماییت کنم. چون بخدا مهم.. بعدم بزار انشالله کنکورتو بدی خیالت که راحت شد وقت واسه تفریح و... هست. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

یه سوال دارم ازتون 

شما که ناخن کاشتین اگر دلتون برای خدا تنگ شد مثلا خواستین برین خونه خدا چیکار میکنین؟

غسل که قبول نیست به دنبالش وضو هم که قبول نیست مسجد هم که نمی‌تونین برین دور از جون بعد از عمر طولانی هم که عمرمون به پایان رسید شنیدم میگن مجبورن ناخن میت بکنند تا غسلش درست بشه

یه سوال دارم ازتون  شما که ناخن کاشتین اگر دلتون برای خدا تنگ شد مثلا خواستین برین خونه خدا چی ...

مگه اونایی که چادر میبندن خودشون شبیه پدربزرگ من میکنن میرم مسجد ۱۰۰درصد وضو و عبادتشون قبوله؟

عزیزم مهم دله الان مادر خونده من ناخن اینا داره ولی به سرش قسم میخورم از کلی ادم که ناخن کاشت نمیکنن الکی تو خونه خدا میرن غیبت میکنن بهتره

ولی بخدا بحث من این چیزا نبود😥🙂😂😂😂

خب اول اینو دیدم گفتم راهنماییت کنم. چون بخدا مهم.. بعدم بزار انشالله کنکورتو بدی خیالت که راحت شد و ...

ممنون

ایشااااالله راحت بشم

مگه اونایی که چادر میبندن خودشون شبیه پدربزرگ من میکنن میرم مسجد ۱۰۰درصد وضو و عبادتشون قبوله؟ عزیز ...

بله دل خیلی مهم اما منظور من مسجد بود خب گناه که یکی اینجوری واردش بشه 

یا اصلا نه شاید یه زمانی واقعا دلت خواست نماز بخونی 

یعنی میتونی به خودت تضمین بدی که اعتقاداتت هیچوقت تغییر نمیکنه؟

[QUOTE=329900001]مگه اونایی که چادر میبندن خودشون شبیه پدربزرگ من میکنن میرم مسجد ۱۰۰درصد وضو و عبادتشون قبوله؟ عزیز ...[/QU 

قبول دارم خیلی از آدمای مسجدی و اهل نماز و چادر واقعا تظاهر میکنن من خودمم خیلیا رو دیدم 

منم والا ۲۰سالمه چادر هم می‌پوشم اما واقعا شبیه پدربزرگ ها نیستم🥲😂من فقط میخواستم ازتون بپرسم یعنی هیچوقت از اینکارتون پشیمون نمیشی همین 

قصد دخالت یا این چیزا هم نداشتم به. تیپ و ظاهر تون هم هیچ اهانتی نکردم امیدوارم برداشت بدی نکرده باشید 

[QUOTE=329900001]مگه اونایی که چادر میبندن خودشون شبیه پدربزرگ من میکنن میرم مسجد ۱۰۰درصد وضو و عباد ...

از اعتقادم اره مطمئنم

ولی دمت گرم چادری خوشگلی یه دوست خودم از ایناس که مرتب میپوشه کیف میکنم ولی بعضیا چادر سر کنن خیییلی یجوری میکنن خودشون رو

ولی این چادر عربی براق ها با روسری قشنگ... 

به منم میگن چادر سر میکنی ناز میشی ولی خوشم نمیاد ولی جوریم کهبه صورتم محجبه میشینه تا بی حجاب