2777
2789

نگه داشتن و یا نداشتن 

من خودم میگم نه چون خیلی برام سنگین مسئولیت بچه از همه نظر چه مراقبتی چه تربیتی چه مادی از دنیا و آدمایی که ممکنهرسرراهش قرار بگیرن میترسم و نتونم واقعا به جایی برسونمش کمبودی  داشته باشه و اینکه از نظر مالی متوسط تقریبا رو به پایینیم واقعا دلم نمیخواد بچه بیارم که اسیر غصه و غم بشه و واقعا شرمنده بشم ،شما هم بگید آیا طرز فکرم منطقیه یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اساسا با سقط جنین ب این دلایل مخالفم 

ب این فکر کن که اون نطقه به اراده ی شما بسته نشده ! 

وگرنه چ بسیار زوج هایی ک الان سالهاست در انتظار بچه هستند

تو زندگی سه نفر اطرافم دیدم ک با اینکار بعداز بیست سال هنوز هرگز چرخ زندگیشون درست روی غلتک نیفتاده

من یه ۵ ساله 

یه ۱۸ ماهه داشتم

که حامله شدم ناخواسته

میخواستم بندازمش. جرات نداشتم

خدا رو شکر خودش سقط شد

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی

من بله نگه میدارم.

اول به خاطر اینکه سقط رو قتل میدونم 

دوم اینکه من که از آینده خبر ندارم که وضعم مالیم چه طوره که به خاطرش بچم رو بکشم..

من خودم بعد از به دنیا اومدن بچه دومم از جایی که اصلا باورم نمیشد خونه دار شدم

من اساسا با سقط جنین ب این دلایل مخالفم  ب این فکر کن که اون نطقه به اراده ی شما بسته نشده !&n ...

من چند نفر دیگه دیدم سقط کردن مشکلی برا زندگی شون پیش نیومد

حتی یکی که آرزوی استخدام شدن داشت بعد سقط عمدیش استخدام دولتی یه جای خوب  شد

در کل آدم باید خوب جلوگیری کنه ک کار ب سقط جنین نرسه

بچه اولم ۷ سالشه و دوممیم ۹ ماهشه، ماه پیش پریودم عقب افتاد و استرس وحشتناک که من الان بچه نمیخوام چون همین الان هم پوستم داره کنده میشه ولی یهو یه آرامش عجیبی توی دلم افتاد که خود خدا شاید به صلاحم دونسته مگر نه اینکه حتی ۱ برگ درخت بدون اجازش به زمین نمی افته؟؟؟؟ 

البته بعدش دیدم باردار نیستم ولی ۲، ۳ هفته با استرس بودم

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
اگه قصد داشتی بعدا بچه بیاری نگه دار ولی اگه هدفت کلا تک فرزندی بود دیگه نمیدونم

خودم میگم یکی و شدیدا با بیشتر از یکی مخالفم ولی همسر میگن ۲ ساله دیگه بایدیکی دیگه باشه نمیدونم خودم نه از نظر ذهنی و ...نمیتونم اصلا خودمو قانع کنم به ۲ فرزند