2777
2789
عنوان

حاجت روایی..ختم🫢

147 بازدید | 8 پست

سلام صبح همگی بخیر

من سوره طه ختم برداشتم برانرم شدن دل عشقم ک بیادخواستگاری

اماخوشبختانه یا متاسفانه ن تنهاعشقم نیومد بلکه

ی فامیل مشترک ازمنوعشقم اسمم برده ک بیاد خواستگاری همه شرایطش عالی امامن دلم بهش نیس و دوس ندارم زنش شم

درنتیجه ختم رو نصفه ول کردم حالاباز ی چن روزدیگه مجددشروع کنم به خوندن.دعاکنید عشقم دلش نرم شه بیادخواستگاری🙏🤍

خدایاشکرت...❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما دلم عاشقانه ازدواج کردن میخاد

ی وقتا ما چیزی رو میخوایم اما خداوند چیز بهترو برامون میخواد چون ب اینده هم اگاه اما ما از عواقب تصمیماتمون خبر نداااریم

و خیلی راحت ب عنوان کسی ک‌ تجربه داره بهت میگم‌ اولا ارامشی در ازدواج سنتی هست ک تو هیچی نیست بعدشم هیجااان ازدواج با عشق ی مدت خیلی خیلی کوتاهیههه خیلی کوتاهااا بعدش تو میمونی و خوب و بد انتخابت

بازم خوددانی 😄 انشالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی

سلام 🙃🦚
اما دلم عاشقانه ازدواج کردن میخاد

عاشقانه با کسی رقم میخوره که دوستتون داره و میاد خواستگاری 

عشق شما یکطرفه است زندگیتون با اون آدم عاشقانه نمیشه، به همین با تحقیق بعله بگید

ی وقتا ما چیزی رو میخوایم اما خداوند چیز بهترو برامون میخواد چون ب اینده هم اگاه اما ما از عواقب تصم ...

درست اما نمیشه گفت حتمی سنتی خوشبخای اماعاشقانه نه یابرعکس.انشالا هرچی باشه پشیمونی نداشته باشه..ممنون دلکم..خوشبخت باشی

خدایاشکرت...❤️

عاشقانه با کسی رقم میخوره که دوستتون داره و میاد خواستگاری  عشق شما یکطرفه است زندگیتون با ...

اره حرفت صحیح بابت جمله اولت..این ک میخادبیادخواستگاری همه جوره عالیه شکل قیافه خوبه وضعش عالی ماشین هایما کارمند اداره ثبت اسناد الان میخادماشین سنگین هم بخره راننده بزاره روش.ی خونه میخادبخره

دوتامغازه هم داره داده اجاره

قبلا یباراسمم برده بود براخواستگاری گفتم نه

الانم میگم ن چون واقعانمیخام ارغصه و لج ازدواج کنم

و دلم نمیخادفعلاازدواج کنم

خدایاشکرت...❤️