ojhfv مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2398 عنوان عشق اشتباهه🖤🥀 365 بازدید | 30 پست من عاشقش بودم.... حاضربودم جونمو براش بدم اونم اولاش ادعای عاشقی داشت ولی بعدش ازنگاهاش دستش برام رو شد خداروشکرزودفهمیدم واون به هدفش نرسید❤️🩹🥹 من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 1402/12/08 | 03:48 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ojhfv مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2398 کسی هص؟:(♡ من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!
ojhfv مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2398 خوبه که زود فهمیدی ااگه یه دوروزدیرترمیفهمیدم...... واااییی تصورش هم مرگ اوره🥀🥀🥀🥀🫤 من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!
هلیاجوووووونم عضویت: 1400/08/01 تعداد پست: 252 ااگه یه دوروزدیرترمیفهمیدم...... واااییی تصورش هم مرگ اوره🥀🥀🥀🥀🫤 اخی اشکال نداره عزیزم
ojhfv مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2398 اخی اشکال نداره عزیزم اوهوم مهم نیص (دروغ میگم اسمشومیارم تنم میلرزه) ♡ من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!
هلیاجوووووونم عضویت: 1400/08/01 تعداد پست: 252 اوهوم مهم نیص (دروغ میگم اسمشومیارم تنم میلرزه) ♡ ولش کن بهش فکر نکن
ojhfv مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2398 ولش کن بهش فکر نکن باش.... ولی مگه میشه من تاحالا این موقع شب ریدارنبودم، سرم داره منفجرمیشه ازفکرش😫😫😫 من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!
هلیاجوووووونم عضویت: 1400/08/01 تعداد پست: 252 باش.... ولی مگه میشه من تاحالا این موقع شب ریدارنبودم، سرم داره منفجرمیشه ازفکرش😫😫😫 بابا ولش کن اصلا انگار از اولش کسی نبوده اراده کنی میتونی
یاسییئییییی عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 56 ااگه یه دوروزدیرترمیفهمیدم...... واااییی تصورش هم مرگ اوره🥀🥀🥀🥀🫤 یعنی تجاوز میکرد بهت؟ یا چی
ojhfv مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2398 بابا ولش کن اصلا انگار از اولش کسی نبوده اراده کنی میتونی اره اما😊فامیلمونه هفته ای یه بار میبینمش نمیتونم این مهمونیارودوربزنم چون مامانبزرگم هص وگرنه پاموتوجایی که اون باشه نمیزارم🖤😑🙃 من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!