2777
2789
عنوان

پاگشا دعوت کردیم

260 بازدید | 16 پست

مامانم پاگشا دعوت کرد دوست خانوادگی مونو برای شام

همه خانوادشون اومدن جز‌ عروس دوماد گفتن سرکار بودن خسته بودن

مشکلیم نداریم رابطمون خوبه ولی کاش اگه نمیتونستن بیان میگفتن خیلی زشته پاگشای خودشون نیومدن

آقایون دعوت به دوستی ندن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم این کارشون بی احترامیه مسلما شما یکی دوروز قبل دعوت کردین بلاخره اونا هم ازبرنامه های کاریشون بی‌خبر نیستن میتونستن بگن نمیتونن بیان که شما تدارک نبینی بلاخره مهمونی بخاطر اونا بوده

افتضاح بود ولی شاید یه مشکلی پیش اومده نخواستن بگن من خودم انقدر مشکل دارم که دیگه حوصله ندارم برای اطرافیان توضیح بدم و حفظ ظاهر کنم حتی داداشم از شهردیگه پاشد اومد نرفتم دیدنش البته ایشالا که مشکلی نداشنه باشن اونا

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

به نظرم این کارشون بی احترامیه مسلما شما یکی دوروز قبل دعوت کردین بلاخره اونا هم ازبرنامه های کاریشو ...

دقیقا 

اگر وسط هفته نمیتونستن بیان باید از اول میگفتن

آقایون دعوت به دوستی ندن
افتضاح بود ولی شاید یه مشکلی پیش اومده نخواستن بگن من خودم انقدر مشکل دارم که دیگه حوصله ندارم برای ...

ماام زیاد گیر ندادیم یا بهمون بربخوره 

ولی خودشونو خراب کردن یه جورایی 

آقایون دعوت به دوستی ندن

زشت بوده کارشون 

منم چند سال پیش دختر جاریمو پاگشا دعوت کردم چهل نفرم کل خانواده ی شوهرمو کنارش از یه هفته قبل هم گفته بود یهو دختر و دامادش نیومدن جاریم با پرویی و طلبکاری گفت رفتن خونه ی دوستش اون گفت خورشت گذاشتم باید بیایید 😑😑😑

باز پرو پرو هفته ی بعدش خانواده ی خودشون اومدن 

منو شوهرم همونجا ناراحتیمونو نشون دادیم 

زشت بوده کارشون  منم چند سال پیش دختر جاریمو پاگشا دعوت کردم چهل نفرم کل خانواده ی شوهرمو کنار ...

اینا دیگه خیلی پرو بودننن مگه تو زحمت نکشیده بودی که اون خورشت گذاشته

آقایون دعوت به دوستی ندن

اسی عجب مهمونایی 

اولا پاگشا را فقط عروس و داماد میرن حالا نهایتا بقیه اومدنم اصلکاری اونان

دوما میتونستن عذرخواهی کنن قبول نکنن شما هم تو خرج نیفتید 

حالا ولشون کن بعضیا اینجوری اند

ماام زیاد گیر ندادیم یا بهمون بربخوره  ولی خودشونو خراب کردن یه جورایی

دقیقا خودشون جلوی شوهرت خراب میشن👌👌😑

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

اسی عجب مهمونایی  اولا پاگشا را فقط عروس و داماد میرن حالا نهایتا بقیه اومدنم اصلکاری اونان ...

دقیقا ما غذا از بیرون گرفته بودیم مال اونا موند

حتی اگه کنسلش میکردن کلا بهتر بود

آقایون دعوت به دوستی ندن