2777
2789
عنوان

نامزدم مریضه

500 بازدید | 13 پست

آنفولانزا گرفته بود الان دیگه خوب شده

اما انگار دنبال جلب توجه 

همش خودشو میندازه همش ناله می‌کنه

من و مامانش اینا همه میدونستیم داره ادا در میاره آخرش بهش گفتم پاشو خودتو جمع کن بلند شد از جاش

بخدا من خیلی بهش توجه میکنم کمبود توجه نداره 

همه مردا اینقدر لوسن ؟؟

بابام مریض میشد ما اصلا نمی فهمیدیم

آقایون دعوت به دوستی ندن

همه همینن

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو میگی مرد ولی در واقع یه بچه ۳ ساله س .همشون همینن .لوس و ننر و دنبال گرفتن محبت خدانکنه مریض باشن ...

وای ینی ازدواج کنیم هردفه باید جمش کنم؟😐

ما زنا شده پریود بودیم سرماام خورده بودیم هم کار خونه کردیم هم بیرون 

آقایون دعوت به دوستی ندن
باورم نمیشه مردایی که من دیده بودم اینطوری نبودن

بعضیا آستانه تحمل دردشون پایینه 

خودم مریض بشم بی سرو صدا فقط میخوابم البته اگه بچه ها بزارن 

داداشم یه سرماخوردگی ساده بگیره یکم نوازشش کنی کم مونده که گریه کنه 

همسرمم مثل خودمه جیکش درنمیاد

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بعضیا آستانه تحمل دردشون پایینه  خودم مریض بشم بی سرو صدا فقط میخوابم البته اگه بچه ها بزارن&n ...

منم خودم آستانه دردم بالاس برای همین نمیتونم درک کنم اینکارارو

آقایون دعوت به دوستی ندن
وای ینی ازدواج کنیم هردفه باید جمش کنم؟😐 ما زنا شده پریود بودیم سرماام خورده بودیم هم کار خونه کرد ...

خب اشتباه کردی.

وقتی مریضی پریودی باید استراحت کنی و شریک زندگیت بهت برسه

وای ینی ازدواج کنیم هردفه باید جمش کنم؟😐 ما زنا شده پریود بودیم سرماام خورده بودیم هم کار خونه کرد ...

اره همیشه تازه اگ خیلی بهش برسی بدتر هم میکنه 🤣🤣ولی گناه دارن دیگ اینم یه سبکه یه چیز درونیه 

خانوما ک بیچاره ن خصوصا شاغلا .اگ تو مریضیت بهت رسید بهش برس 

نفهمه اصلا بهت نرسه وقتی پریودی و درد داری یا مریضی کاری نکن  نه غذا نه کار دیگه چرا ما خان ...

دقیقا بعد وقتی میبینم من با حال بد این همه کار کردم اون فکر کرده وظیفمه عصبی میشم

آقایون دعوت به دوستی ندن