2821
2789

طبقه چندین؟

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲

تا حالا نگفتید!؟ تعمیر نکرد ه! ؟ یا تعمیر جواب نداده! 

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
تا حالا نگفتید!؟ تعمیر نکرد ه! ؟ یا تعمیر جواب نداده! 

گفتم بقران ۵۰ هزار دفعه گفتم

میگه درست میکنم

و پیگیرم ولی دروغ میگه 

خسته شدم به امام حسین 

برق ها خاموشه وگرنه عکس میفریتادم برات تو حالمون هم حس مهمون میاد خونه اب میشم میرم تو زمین

😇

بله میشه  همسایه ی روبرویی ما هم آب توالتشون از قسمت فلاش تانک می‌ریخت پایین  بعد چندین ...

عه چقدر خوب پس منم برم ی دفعه ی دیگ اختار بدم اگ درست نکرد شکایت کنپ

😇

گفتم بقران ۵۰ هزار دفعه گفتم میگه درست میکنم و پیگیرم ولی دروغ میگه  خسته شدم به امام حسین&n ...

ترسیدم همسایه ما باشی😅 البته ما تعمیر کردیم ، ولی دیگه چیزی نگفت همسایه مون

آره برو دوستانه بهشون تذکر بده  بگو درست کنن اگه نه دیگه قانونی حلش میکنم  ببین چی میگن& ...

بخداا خیلی گفتم یک سال و نیمه 

حیف ک الان چراغ هارو خاموش کردیم بخوابیم وگرنه عکسش میزاشتم 

دفعه اخری ک گفتم ۱ هفته پیش بود گفته هرجا رفتم گفتم بیاین درست کنین گفتن تا عید وقت نداریم 

بنظر خودم این دفعه هم داره دروغ میگ بنظرشما  درست میگ هیچ جا وقت ندارن؟

😇

ترسیدم همسایه ما باشی😅 البته ما تعمیر کردیم ، ولی دیگه چیزی نگفت همسایه مون

چیزی نگفته لابد درست شده 

بخدا اسیر شدیم 

شما هم خودت بپرس ازش ببین رفع شده مشکل یانه خیلیی بده بخدا

😇

2823
2791
2779
2792