2777
2789
عنوان

خلط درمدفوع

201 بازدید | 5 پست

سلام

ماهه پیش پسرم خیلی تند تند مریض شد ینی درماه ۳ بارسرماخورد پسرم ۲سالو ۸ ماهشه

این ماهم هفتع ای یکی دوبار داخل مدفوعش خلط دیدم

ب دکترش گفتم گف اب قند میدی بهش؟گفتم ن ولی ابمیوه صنعتی و پاستیل روزی یدونه حتما میخوره گف فعلا ابمیوع رو ی هفته قطع کن شاید حساسیت ب مایعات شیرینه،یاعفونت بعداز ی هفته بیار ازمایش مدفوع بنویسم‌ووووو...

الان باز ازخواب بیدارشد گلودرد داره انگار و حالت تهوع داشت شربت سیتریزن دادم فعلا خوابید چیکارش کنم تجربه داشتین شما مامانا خیلی نگرانم

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙
یعنی عفونی شده و باید چرک خشک کن بخوره

شربت اموکسی سیلین؟

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.