نمیدونم خیلی ذهنم درگیرِ که اونور چیکار میکنند واقن
فقط دونفر شمارو درک خواهند کرد : کسی که دوستت داشته باشه و کسی که شرایطی مثل شمارو تجربه کرده باشه ☺ من مترجم زبان عربی هستم ( اگه سوالی یا ترجمه کوتاه خواستید بهم بگید یا هرکمکی که مرتبط باشه ) من در یک کشور عربی( سوریه) به دنیا اومدم و بزرگ شدم اما عرب نیستم ✋ از آدمهای منفی باف و مغرور خیلی خوشم نمیآد ! اینا آدمهای بسیار سمّی هستن و سعی کنید تو زندگیتون با آدمهای مثبتاندیش و بزرگاندیش و خاکی ارتباط بگیرید، اینا آدم حسابین 👌 من رو توی تاپیکای شادو طنز و سرگرمی اگه تونستید تگ کنید 😉 یادتون باشه روزای سخت میگذرن و روزای خوب از راه میرسن و هیچ وقت غصه چیزی که از دستتون رفت رو نخورید میدونید چرا ؟ چون چیزی که مال تو باشه از دست نخواهد رفت .. من با این جمله سالهاست زندگی میکنم و دلم قرصه ، به همون خدایی که گفت بعد از هر سختی قطعا آسانیست .. روزای خوشتون رو دریابید و بیخیال غصه ها و نشده ها و نمیشه ها و از دست رفته ها 😎 بخند دوست جانم 😚 ممنون که دربارهی من رو خوندید ! آرزوهاتون بشه خاطره هاتون 😍 برام دعاکنید عاقبت به خیر بشم ⚘
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥
۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت
فقط دونفر شمارو درک خواهند کرد : کسی که دوستت داشته باشه و کسی که شرایطی مثل شمارو تجربه کرده باشه ☺ من مترجم زبان عربی هستم ( اگه سوالی یا ترجمه کوتاه خواستید بهم بگید یا هرکمکی که مرتبط باشه ) من در یک کشور عربی( سوریه) به دنیا اومدم و بزرگ شدم اما عرب نیستم ✋ از آدمهای منفی باف و مغرور خیلی خوشم نمیآد ! اینا آدمهای بسیار سمّی هستن و سعی کنید تو زندگیتون با آدمهای مثبتاندیش و بزرگاندیش و خاکی ارتباط بگیرید، اینا آدم حسابین 👌 من رو توی تاپیکای شادو طنز و سرگرمی اگه تونستید تگ کنید 😉 یادتون باشه روزای سخت میگذرن و روزای خوب از راه میرسن و هیچ وقت غصه چیزی که از دستتون رفت رو نخورید میدونید چرا ؟ چون چیزی که مال تو باشه از دست نخواهد رفت .. من با این جمله سالهاست زندگی میکنم و دلم قرصه ، به همون خدایی که گفت بعد از هر سختی قطعا آسانیست .. روزای خوشتون رو دریابید و بیخیال غصه ها و نشده ها و نمیشه ها و از دست رفته ها 😎 بخند دوست جانم 😚 ممنون که دربارهی من رو خوندید ! آرزوهاتون بشه خاطره هاتون 😍 برام دعاکنید عاقبت به خیر بشم ⚘
روح شدن اونجا دارن میگردن حقیایق را میبینن.شاید هم تو برزخ هستند گناهکاران برزخ شخمی ای دارن اما خوبا برزخ شون عالیه .
کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎
یعنی فقط منم که دیگه فکر میکنم مرده ها فقط میمیرن...
فک کنم تموم نمیشن