2777
2789
عنوان

پریود قبل انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 45 پست
انتقال دومم مثبت شد و الان میره پیش دبستانی ...بعدش دوتابسته دیگه انتفال دادم منفی شد ..... خیلی دل ...

خدا حفظش کنه ان شاالله همسرتم راضی بشه

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چنتایج تخمک و چندتا جنین داری؟

۱۸تا تخمک داشتم ۱۲ تا جنین دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
2803
آری بزودی هم برا بار سوم {و البته آخر} میخوام برم برا انتقال آخرین جنین ها

چرا پس منفی ای خدا ان شاالله این دفعه دلت شاد بشه و ناامید نشی 🙏

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تقریباً مثل من .....۱۸تا تخمک داشتم و ۱۱تا جنین ....اون ماه هایپر شدم انتقالم افتاد به ۳ماه بعد تخمک ...

منم هایپر شدم این دفه که پریود بشم میشه دومین پریود بعد تخمک کشی یعنی زوده برم؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2804
ممنون ایشالله  امیدوارم شما هم نتیجه بگیری و تو این مسیر، خیلی اذیت نشی گلم

امید به خدا خودش کمکمون کنه بعد اینهمه دوییدن برسیم به مقصد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم هایپر شدم این دفه که پریود بشم میشه دومین پریود بعد تخمک کشی یعنی زوده برم؟؟

نمیدونم یادم نمیاد به من چه جوری گفتن من سال ۹۵تحت درمان بودم  ....من ۹مرداد تخمک کشی کردم اولین انتقالم شد ۴اذر ....البته ماه قبلش رفته بودم چون پلی کیستیک شده بودم یه ماه دارو دادن و پریودی بعدی رفتم واسه انتقال ......

❤️
نمیدونم یادم نمیاد به من چه جوری گفتن من سال ۹۵تحت درمان بودم  ....من ۹مرداد تخمک کشی کردم اولی ...

اها من خودم پلی کیستیک هستم و دیگه باهاش کنار اومدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم یادم نمیاد به من چه جوری گفتن من سال ۹۵تحت درمان بودم  ....من ۹مرداد تخمک کشی کردم اولی ...

منم پسرم ۷ ماهشه

خیلی دوست داشتم دوتا بچه داشته باشم

انتقال سومم مثبت شد.بارداریمم خیلی بد بود همش استراحت مطلق و خونریزی و کیسه ابمم پاره شد اخرش.

گفتم دیگه نمیرم دنبالش هنوز ۳۰ تا جنین دارم.

خیلی میترسم دوباره اینطوری بشم یا سقط بشه

به نظرت بعد پشیمون نمیشم؟

چشمم ترسیده از بارداری

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/۷
2805
منم پسرم ۷ ماهشه خیلی دوست داشتم دوتا بچه داشته باشم انتقال سومم مثبت شد.بارداریمم خیلی بد بود همش ...

به نظرم اگه جنین داری واقعا حیفه استفاده نکنی .....منم بارداری سختی داشتم خونریزی تا اخر۳ماهگی ....اشتباه تو غربالگری .....انجام امینو سنتز.....سنگ کلیه و.....ولی اون روزا کجا الان که صبح با صداش بیدار میشم کجا .....

دختر من خیلی دلش خواهر و برادر میخواد احتمالا بعد عید برم واسه تخمک کشی

❤️
به نظرم اگه جنین داری واقعا حیفه استفاده نکنی .....منم بارداری سختی داشتم خونریزی تا اخر۳ماهگی ....ا ...

وای به روزی که بچه منم بخواد😞

هییی توکل برخدا

جنین دارم ۳۰ تا دیگه

فعلا خودشو بزرگ کنیم تا بعد

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/۷

ببخشید سوالی داشتم. اگر اصلا پریود نشم هم میشه داروهای انتقال رو بدن بهم؟ من دوفاستون خوردم نشدم. یک دونه جنین هم بیشتر ندارم. می خوام آخرین شانسمو امتحان کنم ولی تقریبا یائسه شدم و به زور هم چند ماه یک بار پریود میشم. البته 42 سالمه. از 37 سالگی اینجوری شدم گفتن یائسگی زودرس هست. حالا می تونم بدون پریود شدن انتقال بدم؟ کسی تجربه ای داره؟ 

2801