2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدت مبارک❤️‍🔥

ن نگو 

خودت بگی بخره حال نمیده

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

تولدت مباررررررک عزیزممم 

اگرم شوهرت واست کادو نگرفت تو هم بعدا تولد اون واسش نگیر

به جاش برا خودت کادو بگیر فردا و به خودت هدیه بده😁

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

قشنگ من تولدت مبارک 

ان شاءالله ۳۶۵ رور دیگه که در انتظارته سرشار از سلامتی و عشق و برکت باشه 

یه ترفند ... از چند روز تولدت با شوهرت بچگونه و لوس مانند حرف بزن و مثلا بچگونه بگو من دختر کوچولوام کادو میخوام عروسک برام میخری اینطوری 

مامان من بعد ۴۱ سال سن  این ترفند اش هسن جواب میده 

🎀💸

تولدت مبارک عزیزم بهترین ها رو برات آرزو دارم

پول داری؟اگه داری میری کیک و هدیه میگیری یه غذای که دوست داری هم درست میکنی هم شوهرت یاد میگیره بهت احترام بذاره هم غصه نخوردی و بدقلقی نکردی و بهت خوش گذشته🥰

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

مبارک باشه اسفندماهی نگرفت اول بگو یدونه بوست کنه بعدم بلندش کن برید با سلیقه خودت بخر🤭😋

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.