2777
2789
عنوان

امروز بدترین خبر عمرمو شنیدم...

522 بازدید | 23 پست

اینجا مینویسمش گه هیچوقت امشبو یادم نره ... امروز فهمیدم بابام زن دوم گرفته ... به خواهرمف و قول گرفت که ب کسی نگه خواهرمم فقط ب من گف... دلم داره میترکه 

بابام خیلی مهربون و خوبه ... از دستش دادیم دیگه و این خیلی دلمو میشکنه من با اینکه ازدواج کردم چند ساله اما بزرگترین پشتوانمه ... و الان انگار تکیه گاهمو از دست دادم 

نمیدونم چیکار کنم ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دردناکه 

پدر برای دختر امن‌ترین مردی که از کودکی شناخته 

بعد اینجوری بشه حق داری واقعا 

طفلک مامانت😔💔

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
شاید محض ثواب این کارو کرده شاید صیغس نمیدونم والا

زن دوم محض ثواب؟! 

مگه رفته سرپرستی یه کودک رو از شیرخوارگاه گرفته آخه که برای ثواب باشه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

میدونین بابام قبلا خیلی خوب بود با مامانم هم خیلی خوبه وضع مالیشم خوبه خیلیم بهمون میرسه مامانم اما اخلاق خوبی نداره باهاش و خیلی بی سیاسته ... بابا هم که از مادرم محبت ندیده پول هم که داره ... تقصیر مامانمه از دوسه ساله پیش بهش میگفتم یه روز با یکی میاد میگه این زنمه ... هیچوقت بهمون گوش نداد و اخلاقشو درست نکرد 

اگه مامانت زندس یا طلاق نگرفته بیچاره مادرت 

مامانم وقتی چندماه پیش فهمید بابا دوست دختر داره تا مرز سکته کرد تو این چندماه دوبار بیمارستان بستری شد سر دعواهاش با بابام 

طفلی مادرت

خیلی بهش گفتم .. میدونستم یه روز همچین روزی میرسه ... بابام هنوز ب پنجاه سال نرسیده چقد بهش میگفتیم به خودت برس برو بوتاکس کن و... گوش نداد که نداد .. همه میگفتن از بابام بزرگتر میزنه همه میگن بابام جوونتره ازش ..