* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون
بالأخره خوب میشه، قشنگ میشه، میرسیم، میبینیم، میخندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری میخواد!همین که هنوز ادامه میدیم یعنی امیدمون زندهست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزهها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
با اون پول فقط میشه یه پراید خرید که همش تو خونه باشه و بیرون نیاریش ...در ضمن مطمئن باش هر ماشینی که بیشتر از پنج سال کار کرده باشه حتما ماهانه یه خرجی داره ..مگه ازش استفاده نکنی
منظورم اینه زیاد ازش کار نکشیده باشه مثلا کسایی که با ماشین زیاد بیرون میرند یا با اون ماشین مسافر کشی می کنند ماشین بعد یه مدت داغون میشه ، من ماشینی می خوام که بیشتر تو خونه بوده ، بعضیا چند تا ماشین تو خونه دارند زیادم ازشون کار نمی کشند بعد قصد فروش می کنند از این افراد بهتره ماشین بخری