2777
2789
عنوان

دلم رفته

70 بازدید | 9 پست

دلم  برای یه پسره رفته خودش هم میدونه ولی لامصب هیچ کاری نمیکنه  اخ چقد سنگدل یکی دوبار بهم لبخند زد حتی چهارشنبه هفته پیش الکی داخلی اتاق مارو گرفت ولی من دلم میخواد شماره خودش رو داشته باشم . 

فقط صبر و هیچ کاری نکن 

گند نزنی

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه ما کم همو میبینیم خیلی کم پسره هم نمیدونم چ تصمیمی داره  علاقه گهگاه نشون میده

بازم تو هیچ کاری نکن فقط کرم بریز

چش و ابرو و ناز و عشوه بیا 

مبادا پیش قدم شی یا بحثو وا کنی

حتی اگه چیزیم گفت خودتو به اون راه بزن ک بیوفته دنبالت 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
بازم تو هیچ کاری نکن فقط کرم بریز چش و ابرو و ناز و عشوه بیا  مبادا پیش قدم شی یا بحثو وا کنی ...

برای کرم ریختن که کارم شده فقط کرم ریختن پیش قدم که نه نمیشم ولی دیکه همش کرم دارم میریزم کی میخواد تور شه 

برای کرم ریختن که کارم شده فقط کرم ریختن پیش قدم که نه نمیشم ولی دیکه همش کرم دارم میریزم کی میخواد ...

صبر داشته باش شکارچی 😂

بازم تو هیچ کاری نکن فقط کرم بریز چش و ابرو و ناز و عشوه بیا  مبادا پیش قدم شی یا بحثو وا کنی ...

بزار راستش رو بگم. من واون همکار نیستیم درسته تو یه شرکتیم وبی همکار نیستیم  براهمین خیلی ضرورت نداره سلام علیک کنیم فقط تو سلف میبنمش همین منم. به اسم میشناسع چون پارسال دو روز ماموریت باهم بودیم بعذ اون دو روز رفت تا تابستون امسال دیکه رومون نشد بهم سلام علیک کنیم راستش من از پسره از هون موقع خوشم اومد ولی ابراز نکردم تا تابستون دیدم متوجه شده خوشم اومد ولی همش قایم باشکی گهگاه علاقه نشون میده ولی تمیدونم  چرا واقعی نمیشه