2821
2789
عنوان

خاستگار؟

2042 بازدید | 52 پست

میخواد برام خاستگار بیاد از اقوامه ما قبول نکردیم ک بیان چون ما رسممون این نیست خاستگار راه بدیم فقط وقتی جوابمون مثبت باشه اینکارو میکنیم.

حالا منم به مامانم گفتم بهشون بگه نه( چون من با کسی دوستم و خیلیم دوسش دارم🥲❤️) هم حس عذاب وجدان میگیرم وقتی با کسی دوستم اصلا بخوایم خاستگار راه بدیم درست نیست هم وجدانیش درست نیست هم انسانیش درست نیست.

اما رومم نمیشه به دوست پسرم بگم نظرتون چیه بگم یا نه؟

من ۲۳ سالمه دوست پسرمم ۳۲

💙🩵🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست پسرت چرا نمیاد خواستگاریت، سنش که سن ازدواجه؟ 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    
نمیدونم راجبش تاحالا صحبتی نکرده از ازدواج خوشش نمیاد فکرکنم

تفاوت سنیتون خیلی زیاده،  ازدواجم کنی بعد چند سال پشیمون میشی

چرا نمیخوای با خواستگارت آشناشی؟ 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

رو خواستن نمیخواد خاهر خیلی جدی و منطقی برو باهاش صحبت بگو شرایطط اینه و من در شرف ازدواجم تا دیر نشده باید بگیری منو واگرنه سن دوسپسرت بالاس  برا ازدواجم اوکیه دیگه

ازدواج کن 

با اونی که فرد مناسبیه

این تفکرات عهد دوغی تم بریز دور.

دوست شدی با چه هدفی؟ تا اخر همینطوری دوست بمونی؟ اگر اره که کسی معطل خودت نکن بگو نه و بزار اون پسره رره دنبال زندگیش 

اگرم هدفت ازدواجه تکلیفتو همین حالا روشن کن 

اگر فقط به خاطر دوست پسرت داري خواستگارتو رد ميكني خيلي كارت اشتباهه . نقد رو ول ميكني و نسيه رو ميچسبي ؟ اول خيلي جدي به دوست پسرت بگو خواستگار دارم . دروغ كه نميگي . اگر عاشقت باشه مياد خواستگاريت . اگر هم نباشه هزار تا بهونه مياره و ميگه موقعيت ازدواجو هنوز ندارم . اگر الآن موقعيت داشته باشه بايد بياد خواستگاري . اگر نداشته باشه تا 5 سال ديگه هم وضعيتش تغيير خاصي نميكنه .