2777
2789
عنوان

اگه حق انتخاب داشتید پولدار باشید

69 بازدید | 10 پست

دوست داشتین خودتون پولدار باشید با ی کار خفن یا اینکه ی دختر معمولی با ی شوهر پولدار؟؟ 

واقعا دوتاش جذابه😁بنظرم دختری ک خودش بره سرکار و خیلیی پولدار بشه دیگه شوهر پولدار خفن گیرش نمیاد البته نیازی هم نداره ولی دختر معمولی میتونه شوهر پولدار انتخاب کنه

نظررررر منه نظر شما چیه؟!

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

قطعا خودم 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به چشم دیدم. دختره خودش پولدار. با تمام قابلیت ۱۰۰

یه شوهر از خودش بالاتر هم گیرش اومده.

به نظرم همه مدلی هست.......

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

من خیلی پولدار نبودم ولی به مرور شدم اگر صبر میکردم که اول پولدار بشم بعد ازدواج کنم قطعا موقعیت خوبی که داشتم رو از دست میدادم، همیشه باید همه جوانب رو سنجید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

خودم پول داشته باشم هر جور خواستم خرج کنم بهتره یا یکی دیگه؟؟ حالا میخواد شوهر باشه پدر باشه یا هر کی

اینا فوقش یکم از پولاشونو در اختیارم بزارن

اعلان هامو نمیبینم
من به چشم دیدم. دختره خودش پولدار. با تمام قابلیت ۱۰۰ یه شوهر از خودش بالاتر هم گیرش اومده. به نظر ...

بنظرم تو این جور موارد عشق زیادی جریان نداره

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻